Prvi 239 pregleda 23. lipnja 2022.

Tonči i Hana Huljić uskoro će održati sakralni pop koncert

Miroslav Lelas/Pixsell

Nakon dvije pandemijske godine, glazbenik Tonči Huljić ponovno će nastupiti na Zagreb Classic Festivalu gdje će izvesti sakralni pop koncert 'Misa Mediterana'

Tonči Huljić vraća se na pozornicu Zagreb Classic Festivala. U subotu 25. lipnja u 21 sat, na zagrebačkom Tomislavcu izvest će sakralni pop koncert - Misa Mediterana, autorsko djelo Tončija Huljića i Hane Huljić.

Tonči Huljić posljednji je i nastupio na Zagreb Classic Festivalu s programom crossover, neposredno prije dvije pandemijske godine u kojima se festival nije održao.

 | Autor: Promo Promo

Pop Misa Mediterana izvodi se uz orkestar, zbor i soliste. Sastoji se od tri dijela. Prvi je Misa Mediterana, drugi Ave Marija - koje je napisao Tonči Huljić, a treći: dvije Dies Irae – koje je napisala, orkestrirala i otpjevala uz pratnju ženskog zbora - Hana Huljić.

Solisti na koncertu su Lorena Bućan, Hana Huljić i Karlo Vudrić. Sve je orkestrirao Nenad Šiško. Pop Misa Mediterana biti će izvedena u postavi s Tončijem Huljićem i instrumentalistima Madre Badesse te orkestrom i zborom. Zagrepčane tako očekuje istinski glazbeni spektakl.

Tvoja reakcija?