Prvi 562 pregleda 05. rujna 2019.

Tony iz '13 Reasons Why' je novi princ Eric?

mamabear2teddybear/Instagram christianleenavarro/Instagram

Uloga princa Erica mogla bi pripasti glumcu iz Netflixove serije '13 reasons why', Christianu Navarru. Njegovi fanovi pozdravljaju tu mogućnost i pozivaju Disney da ga angažiraju za ulogu.

Christian Navarro objavio je na Twitteru da je zainteresiran za ulogu princa Erica. Nakon što je Harry Stiles odbio ulogu, fanovi su odlučili da bi Christian bio odličan Eric. Pozvali su Disney da ga izaberu, javlja Seventeen.

 | Autor: christianleenavarro/Instagram christianleenavarro/Instagram

"Dakle, čuo sam da je Harry Stiles odbio ulogu princa Erica. Pa mogu i ja pjevati. Ariel Afroamerikanka i Latino princ. Nitko nije ništa rekao, ali treća sezona završava sljedeći tjedan i mislim da bi to bila vatrena audicija", napisao je glumac.

Ne samo da je napisao post, već je i označio Disney i Melissu McCarthy s kojom je glumio u filmu 'Can You Ever Forgive Me?'. Melissa će, naime, u 'Maloj sireni' glumiti Ursulu. 

 | Autor: christianleenavarro/Instagram christianleenavarro/Instagram

Fanovi su počeli djeliti njegovu objavu i poručili su Disneyju da bi Christian bio savršen Eric. Njihov trud je urodio plodom jer su mu se javili iz Disneya i pozvali ga na audiciju. 

"Ne znam što se dogodilo s tweetom, ali Disney je vidio objavu i vašu podršku i nazvali su moj tim. Htjeli su vidjeti što mogu. Snimke su im poslane, prsti prekriženi. Idemo napraviti povijest!".

Fanove zanima kako Christian pjeva

Nakon što ga je Disney pozvao na audiciju, fanovi su se fokusirali na njegovo pjevanje. Zanimalo ih je kakav ima glas pa im je obećao otpjevati nešto ako na objavu skupi 10.000 retweetova. Trenutno je na 2.000 pa se nadamo da će ići do deset da čujemo taj glas.

 | Autor: christianleenavarro/Instagram christianleenavarro/Instagram Što ti misliš? Kako bi se Christian snašao u ulozi Erica?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a on mi je vrh xd