Prvi 1055 pregleda 09. rujna 2019.

Ovo su golovi Luke Modrića koji su mu obilježili karijeru

Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
Top 10 golova Luke Modrića koji su mu obilježili karijeru Top 10 golova Luke Modrića koji su mu obilježili karijeru Top 10 golova Luke Modrića koji su mu obilježili karijeru Top 10 golova Luke Modrića koji su mu obilježili karijeru

U najdražem, kockastom dresu, Luka je zabijao izrazito važne golove protiv Turske i Argentine. Ovo je top 10 njegovih najimpresivnijih golova.

Luka Modrić najbolji je hrvatski nogometaš svih vremena. Danas slavi 34. rođendan, a u svojoj se karijeri može pohvaliti velikim brojem lijepih i važnih pogodaka za svoju ekipu.

Za prvi tri boda na Euru 2016. godine zaslužna je volejčina s dvadeset metara. Rasparao je tursku mrežu i donio Hrvatskoj važnu pobjedu za savršen nastavak Europskog prvenstva u Francuskoj. 

Protiv Argentine je u rapsodiji moći zabio drugi pogodak i uništio sve nade Messiju i društvu. Zavaljao je Otamendija i uz stativu pospremio loptu u gol.

Njegova prekretnica u karijeri dogodila se u Manchesteru 2013. godine. U početku se nije najbolje snašao u Realu, ali kada je zabio gol ‘Crvenim vragovima’, njegova karijera je procvjetala.

U grupnoj fazi Lige prvaka najviše se ističu golovi protiv ciparskog Apoela i Kopenhagena. Oba su bila dalekometna i izrazito precizna.

U španjolskoj ligi najljepši pogotci su mu protiv Mallorca, Villareala. Granade i Real Betisa. Svi su bili projektili, pravi modričevski, precizni i snažni. Ukupno je u jednoj od najjačih liga svijeta do sada zabio čak 12 pogodaka, što je za jednog veznog igrača lijepa brojka. 

Za zagrebački Dinamo zabio je ukupno 21 pogodak u 69 utakmica, a među najistaknutijima je svakako onaj iz Amsterdama kada su 'Modri' preko močnog Ajaxa osiguralni elitno natjecanje, Ligu prvaka. Sigurno je tada zabio s bijele točke i anulirao Ajaxovu prednost iz Zagreba.

Koji Lukin gol je tebi najviše ostao u sjećanju?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bravo luka <3