Prvi 351 pregleda 28. svibnja 2019.

Top 5 filmova o royalsima koje trebaš pogledati

zenski svijet/instagram

Povodom novog filma o princu Harryju i Meghan Markle, pripremili smo ti top 5 listu najboljih royal filmova dosad. Evo koje trebaš pogledati.

Jučer je izašao novi film o životu Meghan Markle i princa Harryja. Ooo da, tko ne voli dobar film o kraljevskoj obitelji?! 

Važno je napomenuti da ovo nije dokumentarni film, već igrani film inspiriran stvarnim događajima. Prikazuje prvu godinu njihovog zajedničkog života nakon vjenčanja. Ukratko, ovo je nastavak filma koji je izašao prošle godine, a koji je prikazao priču o tome kako se najpopularniji kraljevski par upoznao. 

Mi smo ti, uz ovaj, izdvojili još par filmova o kraljevskoj obitelji koje možeš pogledati čim uhvatiš slobodnog vremena.

Harry & Meghan: A Royal romance

Film je izašao prošle godine, a upravo je to prethodnik novog filma o životu Meghan i Harryja. Ako te zanima ekranizacija upoznavanja princa i glumice, romantična priča koja zvuči totalno nestvarno, ovo je definitivno film za tebe.

Princezini dnevnici 

Film u čijoj je glavnoj ulozi Anne Hathaway izašao je prije čak 18 godina, a nema osobe koja ga ne voli pogledati. Neobična priča o Miji Thermopolis koja sa 16 godina iznenada sazna da je prineza Genovije punila je kino dvorane diljem svijeta. Film ima i nastavke, a šuška se da bi se uskoro mogao snimati još jedan. Jeeej!

Kraljev govor

Ovaj je film nešto ozbiljnije tematike i drugačijeg žanra od prethodnih. Riječ je o drami koja je dobila čak četiri Oscara. Temeljena je na istinitom događaju, a prikazuje oca kraljice Elizabete II. koji ima problem s mucanjem, a mora preuzeti prijestolje. Na nagovor supruge odlazi na terapije i tada započinje divno prijateljstvo između njega i terapeuta. 

Anna i kralj

Anna i kralj također je genijalna drama utemeljena na povijesnim činjenicama. Prikazuje britansku učiteljicu Annu 1860-ih, koja dolazi na Tajland podučavati djecu. Ondje postaje učiteljica kraljevoj djeci, a između nje i kralja razvija se romansa.

Koji od ovih filmova ćeš prvi pogledati?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš su dobri!