Prvi 1903 pregleda 11. rujna 2019.

Top 5 serija koje uskoro dobivaju nove sezone

screenshot/youtube/HRT

Jesen nam se sve više približava, a to znači i više vremena u toplim dekicama uz grickalice i dobre serije. Mi smo ti izdvojili popis serija čije nove sezone ćeš moći gledati jako brzo.

1. The Good Place

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today, we are all Michael. #TheGoodPlace

A post shared by The Good Place (@nbcthegoodplace) on

Četvrta i posljednja sezona serije The Good Place stiže 26. rujna, a mi smo i više nego uzbuđeni. Jedva čekamo vidjeti što nam je ekipa pripremila, a ako još nisi pogledao ovu genijalnu seriju, prve tri sezone možeš pronaći na Netflixu. Ne želimo ti puno govoriti da ti ne pokvarimo raspoloženje.

2. The Crown

via GIPHY

Serija o najpopularnijoj kraljici svih vremena, Elizabeti, uskoro uplovljava u treću sezonu. Danas je premijera treće sezone na Netflixu, a prve dvije također možeš uhvatiti ondje. Što možeš očekivati? Špijune, slijetanje na Mjesec i još puno toga zanimljivoga. 

3. This Is Us

via GIPHY

Obitelj Pearson nas je u prve tri sezone jako puno puta rasplakala i razveselila. To očekujemo i u novoj, koja stiže 24. rujna, a moramo ti napomenuti i da je serija bogatija za deset novih glumaca. Nećemo ti puno otkrivati, samo ti možemo preporučiti ovu uspješnicu. Ako još nisi počeo gledati, ne znamo što čekaš!

4. American Horror Story: 1984

via GIPHY

Ako voliš hororce, ovo je prava stvar za tebe. U glavnim ulogama su Emma Roberts, Billie Lourd, Cody Fern, Matthew Morrison i Leslie Grossman. Ne zaboravi zapisati datum, 18. rujna, jer te čeka puno scary i zanimljivih scena. Mi jedva čekamo!

5. Supernatural

via GIPHY

Okej, ova serija je stvarno apsolutni klasik. Ako još nisi pogledao prvih 14 sezona, nismo sigurni stigneš li to učiniti do 10. listopada, kad stiže nova, ali vrijedi pokušati. Sam i Dean se upuštaju u nove supernatural avanutre koje definitivno ne smiješ propustiti, pogotovo zato što je ovo zadnja sezona kultne serije. Da, zadnja, nažalost... :(

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?