Prvi 795 pregleda 30. kolovoza 2022.

Top ili flop? Balerinke se ponovno vraćaju u modu

nada.hedia/instagram

Jedan od najvećih trendova s početka dvijetisućitih - balerinke, vraćaju se na velika vrata i čini se kako ćemo ih ove jeseni i idućeg proljeća itekako viđati na ulicama

Model obuće koji je definitivno obilježio početak dvijetisućitih godina su balerinke i sigurni smo kako ste svi u svojim ormarima imali barem jedan par ovih cipela.

Ako ste bili veliki obožavatelj ovog trenda, onda će vas obradovati vijest da nam se on ponovno vraća u modu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLO (@loloballerina)

Kako piše Her, ove cipele već su preplavile police raznih trgovina, a to je primijetila i korisnica TikToka Maggie koja, čini se, baš i nije oduševljena.

@_golinska They’re so cute🥹 #primark #coquette #balletflats #oldmoney #balletcore #princesscore ♬ original sound - EX7STENCE™

"Ne znam mogu li moji gležnjevi ponovno podnijeti ovo", napisala je Maggie, a s njom su se složili i mnogi drugi korisnici.

"Imam PTSP od nošenja ravnih balerinki po kiši i mokrih nogu cijeli dan", "Mislim da mi nitko ne može platiti dovoljno da ponovno nosim ove cipele", samo su neki od zgroženih komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Chernik (@kate.chernik)

S druge strane, mnogi se ipak raduju njihovom povratku.

"One su svevremensku model cipela i, ako ih stilizirate na pravi način, izgledaju odlično", "Što ima loše u paru balerinki? Slažu se uz sve i totalno su bezvremenske", samo su neki od pozitivnih komentara.

Što vi mislite o povratku balerinki?

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?