Prvi 1602 pregleda 02. ožujka 2020.

Tost, škampi, salata: Što Lady Gaga jede u danu?

lady gaga / instagram

Bo, žena koja brine o njenoj prehrani, tvrdi da je Gaga jako dobra kuharica i da brine o onome što konzumira. Sada je otkrila i njezin detaljan dnevni meni i, kad vidite što sve jede u danu, bit će vam jasno kako održava zdravlje i dobru liniju!

Lady Gaga se, osim uspješnom karijerom, može pohvaliti i zdravim i dobrim prehrambenim navikama, koje su zaslužne za njezinu ubojitu liniju. Gaga prakticira zdravu prehranu, a kako bi je se pridržavala pomaže joj njezina prijateljica, Bo O'Connor, koja brine o njezinom jelovniku, javlja Women's Health. Pa, evo što Gaga jede tijekom dana i kako izgleda jedan njezin svakodnevni meni.

DORUČAK

U razgovoru za The New Potato Bo je rekla kako Gaga za doručak često bira namirnice od cjelovitih i integralnih žitarica.

"Općenito, za doručak izbjegava sve što je industrijski obrađeno ili napravljeno od bijelog brašna", kaže O'Connor. Kada bi Gaga poželjela tost, ona bi za nju smislila zdraviju verziju. Recimo, tost od cjelovitog zrna.

MEĐUOBROK

Pereci od cjelovitih žitarica, rižini krekeri, orašasti plodovi i domaći čips su joj zdravi izbor za međuobrok. Pije puno čaja, svježe vode od kokosa i svježe cijeđeni zeleni sok, a ako poželi nešto slatko, posegne za čokoladicom s visokim udjelom kakaa. Pjevačica izbjegava sokove, no voli zeleni sok od svježeg kelja i špinata te celera, krastavaca, peršina i limuna. 

RUČAK

Omiljeni ručak su joj salate koje, osim povrća, sadrže i mnoge druge zdrave komponente i izvore jako važnih proteina. Recimo, u salatu ubaci neku ribu ili meso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIME TO EAT! 🍴🍻 thank u for this food 🙏🏽

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

VEČERA

Najčešće bira talijansku kuhinju i brine o tome da večera bude što zdravija. Ne bira klasičnu, već tjesteninu bez glutena, a ista je najčešće poslužena s povrćem i škampima na žaru. Opet, važno je unositi proteine i vitamine i Gaga i njezina nutricionistica toga se drže!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?