Prvi 1618 pregleda 09. ožujka 2020.

Skroz iskreno: Demi o demonima s kojima se borila

Pjesma je osvrt na osobne borbe koje je pjevačica vodila...

Demi Lovato je uvijek bila otvorena i iskrena oko problema s kojima se suočavala. Niz godina borila se s poremećajem u prehrani, još otkako je bila djevojčica, a to je samo jedna od tema koju je opjevala u svojoj novoj pjesmi 'I Love Me', rekla je pjevačica u intervjuu za časopis Seventeen

Borba s poremećajem u prehrani

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ILOVEME OUT NOW!! 😝😝

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

"Poremećaj u prehrani pratit će me do kraja života. U jednom trenutku bilo mi je dosta vježbanja do iznemoglosti i konstantne dijete. Taman kad mi se učinilo da mi je bolje, zapravo sam srljala u propast", prisjetila se Demi.

Pjevačica je nadodala kako dio odgovornosti za takvo njeno stanje snosi i tim s kojim je nekad surađivala. Optužila ih je da su je kontrolirali - iz svake njene hotelske sobe bi maknuli sve telefone kako ne bi mogla kontaktirati hotelsko osoblje i nisu joj dali da jede voće jer sadrži šećer...

Bila je tužna jer godinama nije imala rođendansku tortu. No, rođendansku tortu je na kraju dobila, i to za svoj 27. rođendan koji je proslavila s obitelji i prijateljima. 

Maknula se od toksičnih ljudi

Kako bi napokon mogla početi raditi na svom fizičkom i psihičkom zdravlju, prvo se riješila tima koji ju je zlostavljao i uskraćivao joj hranu, a zatim je krenula trenirati brazilski jiu-jitsu i boks. To ju je, kaže, spasilo.

 U razgovoru s Dr. Philom otkrila je kako se godinama također borila s depresijom i bipolarnim poremećajem. 

Progovorila i o borbi s depresijom

"Moja majka se jako brinula za mene jer nije znala hoće li me, nakon što otvori vrata moje sebe, pronaći živu ili mrtvu", rekla je Demi. U međuvremenu se Demi nekako uspjela izboriti na sa svim svojim demonima i sad joj je, kaže, mnogo bolje. A o tome pjeva i u svojoj novoj pjesmi. Više je, tvrdi, ne smetaju ni komentari na društvenim mrežama jer se uspjela 'odvojiti' od mišljenja drugih. U gostovanju kod Ellen DeGeneres rekla je kako je sretna i single. 

"Dobro mi je sasvim samoj, ne treba mi partner, ne treba mi nitko i stvarno sam okej", zaključila je Demi. Bravo! Samo tako nastavi, djevojko!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?