Prvi 598 pregleda 16. studenoga 2021.

Tragedija na koncertu Travisa Scotta odnijela još jednu žrtvu

Nesreća koja se nedavno dogodila na koncertu Travisa Scotta i koja je te večeri odnijela osam života, sada je odnijela još jednu žrtvu...

Tragedija koja se 5. studenog dogodila na koncertu Travisa Scotta, odnijela je svoju desetu žrtvu, piše BuzzFeed, a riječ je o devetogodišnjem dječaku Ezri Blountu koji je, nakon deset dana borbe za život, podlijegao ozljedama i tako postao najmlađa žrtva ove tragedije.  

Tu vijest je potvrdio odvjetnik Ben Crump koji je, u ime obitelji Blount, podigao optužnicu protiv repera Travis Scotta i organizatora koncerta; tvrtke Live Nation te ih optužio za krajnje nemarno ponašanje na koncertu.

"Obitelj Blount danas oplakuje nepojmljiv gubitak svog voljenog sina. Ovo nije trebao biti ishod odlaska na koncert koji je trebao biti radosna proslava. Ezrina smrt apsolutno ih je slomila", napisao je Crump.

Podsjećamo, do tragedije je došlo kada se gomila od 50 tisuća ljudi počela naguravati prema pozornici te su mnogi zbog toga bili zgnječeni i ugušeni. Ezra je pretrpio teška oštećenja mozga, bubrega i jetre nakon što je bio "odgurivan, gažen i zgnječen gotovo do smrti", stoji u tužbi njegove obitelji.

"Slomljeni smo ovom viješću i naša najdublja sućut je sa svim obiteljima i prijateljima žrtava", poručila je tvrtka Live Nation u izjavi za BuzzFeed.

Ova priča ovom je vijesti postala još užasnija...

Tvoja reakcija?