Prvi 891 pregleda 02. siječnja 2020.

Prvi trailer za Justinovu YouTube seriju je brutalan

youtube/Instagram

Prva epizoda serije izlazi 27. siječnja, a nove će epizode izlaziti svakog ponedjeljka i srijede.

Justin Bieber je napokon, nakon dugo najavljivanja, izbacio prvi trailer za svoju dokumentarnu seriju Justin Bieber: Seasons i fanovi su oduševljeni, javlja Seventeen.

'Jako sam uzbuđen i nervozan...'

"Kao ljudi, prolazimo mnogo uspona i padova. Toliko dobrih i loših sezona. Nekad želimo i odustati... Ja sam oko ovoga jako uzbuđen. Čak i malo nervozan... Ovaj album je potpuno drugačiji zbog svega što mi se u životu dogodilo", govori Justin u traileru.

No, osim što ćemo ga moći pratiti kako stvara svoj novi album, u serijalu je prikazan i mali dio ljubavne priče između njega i Hailey. Prikazani su njihovi dejtovi, zajednički trenuci, čak i vjenčanje. A kako je njihovo vjenčanje dosad držano u strogoj tajnosti, obožavatelji će sad po prvi puta dobiti uvid u njihovu romantičnu ceremoniju.

"Mnogo je pritiska za koji mislim da ga ljudi ni ne vide. No, možda će, nakon što ovo pogledaju, shvatiti kako zapravo izgleda ovaj svijet", govori Hailey. 

Prva epizoda izlazi 27. siječnja

Prva epizoda serije, od ukupno deset, na YouTubeu bi trebala premijerno izaći 27. siječnja točno u podne, prema američkom vremenu. Epizode će dalje izlaziti svakog ponedjeljka i srijede.

"Kad sam tek počinjao, YouTube mi je ponudio svoju platformu na kojoj sam objavljivao svoju glazbu, iskustva i trenutke s fanovima. Odličan je osjećaj zajedno s njima raditi i na ovoj originalnoj dokumentarnoj seriji", rekao je Justin u objavi za medije, javlja Seventeen.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?