Prvi 1209 pregleda 05. listopada 2019.

Travis Scott odgovorio na tračeve da je varao Kylie

kyliejenner/Instagram

Reperu je dosta tračeva kako je varao Kylie. Priznao je kako su lažne glasine jako utjecale na njega i njegovu obitelj.

Već svi znamo da su Kylie Jenner i Travis Scott prekinuli, a neki su nagađali kako je jedan od razloga Travisova nevjera. Njega su ti navodni tračevi jako uznemirili pa je odlučio podijeliti story u kojem je objasnio o čemu je zapravo riječ, javlja Her.

Prevara je samo trač

"Na čovjeka jako utječe kad se o njemu priča ono što nije učinio pa još jednom da ponovim: Tračevi o mojoj prevari nisu istiniti! Moj život, glazba i obitelj je jedina istina!", rekao je reper.  | Autor: travisscott/Instagram travisscott/Instagram

Nakon što je Kylie objavila kako prekidaju nakon dvije godine veze, fanovi su odmah počeli kalkulirati što bi tome mogao biti razlog, a ovo je bio jedan od njih. 

No, njih dvoje su ostali u jako dobrim odnosima i to najviše radi zajedničkog odgoja kćerkice Stormi.

Sasvim je logično da je Travis ovako reagirao, pogotovo ako je to što kaže istina. Trebali bi ih svi pustiti na miru da svoju obiteljsku situaciju rješavaju sami, ali su javne osobe pa to neće biti tako lako.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?