Prvi 2326 pregleda 05. prosinca 2018.

Travis Scott je prevario Kylie?

kyliejenner@instagram/

Je li moguće da je Travis Scott prevario svoju Kylie?

Iako par nikada nije potvrdio nagađanja o svojem vjenčanju, zajedno imaju desetomjesečnu kći Stormi. No, je li to Travisu dovoljno dobar razlog da bude vjeran svojoj Kylie?

Kako donosi Seventeen, procurile su slike fana na kojima izgleda kao da Travis ljubi drugu curu, ili joj, u najmanju ruku, nešto prisno šapće. Fan je uz sliku komentirao: “Događa li se ovo zaista?” Malo je reći kako je Travis burno reagirao na objavu te je fanu uzvratio ne birajući riječi. Nastavio je s izjavom kako je 4. prosinca, dan kada je objava izašla, jako zaposlen dan za sve internetske trolove te zaključio kako su on i Kylie u najboljem redu te kako nastavljaju slaviti!  “Imam samo ljubav za svoju ženu i nemam vremena za tave gluposti!”

Ovo je sporna fotka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Case closed. #CommentsByCelebs

Objavu dijeli @ commentsbycelebs

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    neeeeeeeeee