Prvi 492 pregleda 29. svibnja 2020.

Travisa su razbjesnile glasine o vezi s Rihannom

travisscott/rihanna/instagram

Vijest o tome kako su Travis Scott i Rihanna 2015. godine bili u tajnoj vezi izašla je u javnost još prije nekoliko godina, no tek smo sada doznali da je ta informacija, tada kad je dospjela u javnost, poprilično razbjesnila Travisa.

U nedavnom razgovoru za Us Weekly, Lawrence Schlossman podijelio je sa svojim kolegama, Jamesom Harrisom i novinarom Jonahomom Weinerom, svoje iskustvo sa slavnim osobama koje su pobjesnile nakon što su pročitale neku vijest iz svog privatnog života, piše Cosmopolitan. Među njima je bio i Travis.

Jedna od takvih vijesti bila je i ona da su glazbenici Travis Scott i Rihanna 2015. godine bili u tajnoj vezi, koju nikada nisu službeno objavili niti potvrdili. Kad je ta vijest izašla u javnost, Travisa je to, navodno, jako razljutilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Tek dvije godine kasnije, Travis je prohodao s Kyle Jenner, a kako je vijest o vezi s Rihannom izašla u vrijeme dok je već bio s Kyle, moguće da mu je taj trač prouzročio svađu s aktualnom djevojkom. Jedino tako možemo objasniti njegovu ljutnju zbog objave tajne veze s Rihannom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

— 𝓲 𝓵𝓸𝓿𝓮 𝓾 ♡

Objavu dijeli King Kylie $ (@idolizedkylie)

Iako on nikada nije potvrdio ni vezu ni svoju bijesnu reakciju na vijest o istoj, zanimljivo je kako sve pikanterije ovog odnosa na vidjelo izlaze tek sada, pet godina nakon što se odnos navodno dogodio. Hmm, kome vjerovati?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?