Prvi 73 pregleda 07. veljače 2017.

Traži se karta više: Ivan Zak u Arenu dolazi s vojskom glazbenika

Ivan Zak
Official

Pjevač nastupa u zagrebačkoj Areni 11.2, a u nedjelju je u Lisinskom odradio prvu veliku probu na kojoj je okupio sve glazbenike i backvokale, čak njih 26

- Premda sam s nekim glazbenicima surađivao po prvi put, oduševljen sam zvukom koji smo stvorili -  rekao je Ivan Zak (37) uoči velikog spektakla u Areni. 

Ivan Zak | Autor: Official Official

Pjevač je u KD Vatroslav Lisinski odradio završnu probu sa svojim dugogodišnjim bendom kojemu su se pridružili gudači Zagrebačkog komornog orkestra, puhači i 4 backvokala. Stoga je Ivan dio svojih pjesama prearanžirao te se nada da će se publici dopasti novi zvuk pojedinih poznatih mu hitova.

- Za mene je ova suradnja ostvarenje sna, a vjerujem da tako razmišlja gotovo svaki glazbenik koji svoj rad želi predstaviti koncertom na velikoj pozornici - rekao je pjevač. 

Ivan Zak | Autor: Official Official

Osim glazbenih noviteta, Zak je za koncert u zagrebačkoj areni odabrao tim vrhunskih profesionalaca koji će razglasom i svjetlosnim efektima nastupu dati spektakularnu dimenziju. Ivanov najvažniji koncert u dosadašnjoj karijeri, 11. veljače, režira Tihomir Žarn, koji je u Lisinskom pratio svaki detalj Ivanova nastupa. Posebno ga je razveselio velik interes publike zbog čega su jučer u prodaju puštene i karte za gornju tribinu Zagrebačke arene. 

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?