Prvi 7658 pregleda 15. siječnja 2019.

Horoskopski znakovi jezivih osobina: Trebamo se bojati?

negin_mirsalehi@instagram

Jesi li možda zamijetio/la kako tvoj BFF s vremena na vrijeme pokaže i neku drugu stranu karaktera koja ti se baš i ne sviđa i pomalo te plaši?

Kako piše Bustle, moguće da je tvoja frendica/frend po horoskopu nešto od znakova s ovog popisa, jer upravo ova četiri znaka u sebi kriju pomalo zastrašujuće osobine.

OVAN

Njihova sebičnost u kombinaciji s emocionalnom hladnoćom ponekad uistinu može zaprepastiti ljude oko njih. Toliko imaju potrebu stavljati sebe na prvo mjesto da ti u tom trenutku možeš umirati, a oni će i dalje ostati fokusirani samo na sebe.

via GIPHY

LAV

Poput Ovna, i Lavovi se imaju potrebu ponašati kao da su u centru Svemira i da se cijeli svijet vrti oko njih no osim toga, znaju biti vrlo arogantni i tvrdoglavi. Ukoliko u nekoj raspravi moraju biti u pravu, neće se ustručavati povrijediti te ili reći nešto poprilično ružno.

via GIPHY

ŠKORPION

Škorpioni znaju biti poprilično tajnoviti, a njihova tamna strana temelji se na opsjednutosti smrću. Ponekad, kad se povuku u sebe i nemaju potrebu za društvom, velika je vjerojatnost da razmišljaju o besmislu života i gube se u depresivnim mislima.

via GIPHY

JARAC

Radi pretjerane ambicioznosti i snažne želje da ostvare svoje ciljeve, Jarac je spreman 'gaziti preko leševa' kako bi dobio što je zacrtao. To ih ne čini baš lojalnim prijateljima i s njima uvijek moraš biti na oprezu.

via GIPHY

Jesi li se ti možda pronašao/la na ovoj ''crnoj listi''?

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hani

    Mama mi je ovan seka lav jedna teta škorpijon a druga jarac...a ja jadna rak🙄😓
  • mala_loodacha

    Pa istina malo......