Prvi 460 pregleda 18. siječnja 2023.

Trebate li napasti svog bivšeg kao Miley i Shakira?

CANVA/SCREENSHOT/YOUTUBE

Od kraljice slomljenog srca Taylor Swift do Justina Timberlakea i njegove pjesme 'Cry Me a River' nakon prekida s Britney Spears, bacanje prljavog veša u javnost postalo je vrlo popularno. Međutim, je li to baš pametno?

Nova godina započela je zaista dramatično, sve zahvaljujući Miley Cyrus i Shakiri.

@joomboosyt Drama između Shakire i Piquea. 😱 #fyp #foryou #shakira #pique #song ♬ original sound - JoomBoos

Ovoga vikenda počastile su nas pjesmama za koje se svi slažu da su posvećene bivšima. Cyrusin novi singl, Flowers, naveo je mnoge obožavatelje da posumnjaju kako je pjesma o njezinom bivšem suprugu Liamu Hemsworthu. Glazbeni spot snimljen je u vili u Los Angelesu u kojoj ju je navodno Hemsworth varao s 14 drugih djevojaka.

"Nisam te željela ostaviti, nisam željela lagati, počela sam plakati, ali onda se sjetila da... Mogu sama sebi kupiti cvijeće" pjeva Miley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Na sličan način, možda malo grublji, pjeva Shakira o svom bivšem. 

"Zamijenio si Ferrari za Renault Twingo, zamijenio si Rolex za Casio. Vrijedim dvije 22-godišnjakinje", pljeska 43-godišnja Shakira, misleći na Piquéovu puno mlađu novu djevojku. Baca se i na svoju punicu, medije i svoje probleme s porezom, pjevajući: “Ostavio si me kod svekrve kao susjeda, s novinarima pred vratima i dugom poreznoj. 

Obje su pjesme u vrlo kratkom roku prikupile milijunske preglede, a pjesma Miley Cyrus prva je na YouTube trendingu u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Nisu samo slavne osobe koje se danas bore s javnim prekidima jer društvene mreže daju svima mogućnost da otkriju detalje o razlazu ako žele.

"Nemojte pretjerano dijeliti, nemojte javno sramotiti i nemojte omalovažavati svog bivšeg", kaže Nicole Colantoni, trenerica za veze koja je radila s influencerima na izradi najava prekida.

"Vaš odnos je bio privatan, stoga poštujte ovo i povjeravajte se samo prijateljima ili obitelji od povjerenja", nadodaje.

Stephanie Rigg, trenerica za ljubavne veze, ima jednostavan savjet kada je u pitanju objavljivanje na društvenim mrežama nakon prekida: "jednostavno nemojte."

Poručuje klijentima da "krenu visokim putem, ponašaju se s integritetom i sačuvaju svoje dostojanstvo." Ističe da su emocije često jake nakon prekida i mogu dovesti do nepromišljene odluke, ostavljajući vas s "mamurlukom od srama."

Mislite li da su Shakira i Miley u pravu? 

Tvoja reakcija?