Prvi 14 pregleda 13. svibnja 2016.

Treća emisija Supertalenta: Moglo bi biti razbijenih nosova!

Supertalent
Nova TV

Uoči treće emisije Supertalenta uživo Jelena strahuje da nekome ne razbije nos hoopovima, a riječki šarmer Armando bez treme: 'Kad dođem na pozornicu moj život počinje'

Devetnaestogodišnji Armando Osmani iz Rijeke šarmirao je Martinu i Danijelu na audiciji donijevši im ružu, a u šarmerskom tonu Armando priprema i svoj nastup u polufinalu u kojemu će izvesti pjesmu Tonyja Cetinskog 'Što si ti meni'. Ova romantična duša pjeva od malih nogu, svira klavir i napisao je preko 30 pjesama, a također piše pjesme i za druge izvođače. Martinin komentar s audicije „Jel vidiš odgovor iz mojih očiju?“  ga je, tvrdi, dodatno motivirao da bude što bolji. Trema je za njega nepoznat pojam, a pozornica poseban doživljaj. „Kad dođem na pozornicu moj život počinje!“ kaže Armando. 

Erik Balija, također nikada nema tremu, a svaki nastup gleda kao novi izazov. Njegov nastup na audiciji je bio jedan od najdirljivijih, a ove nedjelje će zapjevati pjesmu 'Galeb i ja' za koju kaže da mu je od izuzetne važnosti i koju izvodi na svim svojim koncertima već 20 godina.

„Rasturit ću i doći do finala!“ uvjeren je Erik.

Sopele, mišnjice, šurle, volarice-  instrumeni su na kojima će zasvirati Etno bend Šćike. „Ne smatramo da trebamo oživljavati tradicionalnu glazbu – mi ju živimo svaki dan“ tvrde, a kako zvuči pjesma Gorana Bare 'Teške boje' u njihovom aranžmanu,doznat ćemo u nedjelju.

Nola Pavić utjelovit će malu kung fu pandu, a točka s kojom će nastupit zove se 'Gumipanda'. Cheerleadersice iz Čakovca Cheerleaders Livi Wizards pripremaju jako atraktivnu koreografiju, a bit će tu svega - dizanja, bacanja, akrobatike, plesa. U hip-hop duhu Plesna skupina Sinovi nastavljaju i u polufinalnoj emisiji, a vidjet ćemo točku 'School day'.

Hoće li zlatna Jelena Znaor posegnuti u finale kao i zlatnom ulaznicom nagrađeni Transform Crew, ostaje nam za vidjeti. 'Ljubav na prvi okret' naziv je njezine točke za koju je Jelena pripremila znatno više hoopova nego na audiciji, a tko će osvojiti njezino srce, doznat ćemo u nedjelju. „Nadam se da nikome neću razbiti nos i da moji hoopovi neće imati tremu“ uzbuđeno će Jelena.

Ljubavnu priču o ljubavi kroz elemente zraka, zemlje, vode, vatre i petog elementa ljubavi ispričat će Anita i Zoran Simikić iz K-Teama  kojima će se na pozornici Supertalenta pridružiti još šestero plesača iz grupe. Na audiciji smo gledali njihov zračni tango na obruču i šipci,a  ovoga puta u koreografiju su dodali uže i svilu.

Elvis Vaupotić ili poznatiji kao Klaun Rudi animirat će publiku s pjesmom 'Kad si sretan', a mađioničar Luka Vukmirović pokazat će razlike između pogotka i predviđanja.

Tko će osvojiti srca gledatelja i žirija i izboriti ulazak u finale, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?