Prvi KORONA VIRUS 1111 pregleda 27. ožujka 2020.

Žena iz Slavonije treća je žrtva korona virusa u Hrvatskoj

Ivica Galovic/PIXSELL

Liječnici su pregledali pacijenticu, uzeli su uzorak i poslali ga na analizu u Zagreb. U 16 sati stigao je nalaz, žena je bila pozitivna na COVID-19.

U Slavonskom Brodu u četvrtak u poslijepodnevnim satima preminula je onkološka pacijentica (64) koja je bila pozitivna na korona virus, javio je Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, piše 24sata.

Ženu su u teško zdravstvenom stanju primili na hitnom prijemu Opće bolnice Dr. Josip Benčević. Pacijentica nije pokazivala nikakve simptome zaraze virusom i nije bila u samoizolaciji. No, nakon što su liječnici pregledali pacijenticu, uzeli su uzorak i poslali ga na analizu u Zagreb. U 16 sati stigao je nalaz, žena je bila pozitivna na COVID-19, a samo sat vremena kasnije je preminula.

24sata neslužbeno doznaje da je cijeli OHB dezinficiran, te da je prijem pacijenta nastavljen.

Možda te zanima... Zagrepčanin (74) druga žrtva korona virusa u Hrvatskoj

Podsjetimo

Ovo je treća žrtva korona virusa u Hrvatskoj. Stožer je u četvrtak potvrdio da je od korone preminuo i muškarac (74) iz Zagreba, druga žrtva korone virusa. Bio je u teškom stanju te na respiratoru. Prvi čovjek koji je u Hrvatskoj preminuo od korona virusa je istarski ugostitelj.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nepoznata_lol

    Pa 3 odobe na oko 4.5M nije mnogo, a i ljudi su jos neozbiljni radi toga ne paze, a vjerujemda ne nose ni maske ni nista...