Prvi The Outsiders 221 pregleda 30. lipnja 2022.

Treću epizodu 'Outsidera' obilježile su - svađe!

Upravo na JoomBoos YouTubeu možete gledati treću, uzbudljivu epizodu naše hit serije 'The Outsiders'. I pripremite se na hrpu drame i svađa koje su je obilježile...

Nakon prve dvije objavljene epizode i više od 600 tisuća pregleda istih na svim JoomBoos platformama, na YouTube kanalu upravo je izašla i treća epizoda serije 'The Outsiders'. Obilježile su je ovoga puta svađe - između više likova... Ali ne želimo vam odmah baš sve otkriti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, riječ je o prvoj bilingvalnoj teen seriji u regiji koju mnogi od samog početka emitiranja uspoređuju s najvećim uspješnicama s Netflixa, a u njoj se, osim mladih talentiranih glumaca iz Hrvatske i Londona, pojavljuju i neka već dobro poznata lica. Oca jedne od glavnih pozitivki u seriji glumi Goran Grgić, a u ovoj novoj epizodi prvi puta dolazi do nesuglasica između njega i kćeri Elene.

 | Autor:

- Ostavi taj bicikl, sjedni u auto i vozim te kući. Elena, hajde - zamolio je tata kojeg igra Grgić svoju kćerku Elenu po koju je došao pred školu. No, ona je imala malo drugačije planove, pogotovo nakon što je saznala da joj je tata nekim bogatim ulagačima prodao 'booksu' gdje se ona i njezini najbolji prijatelji nalaze i druže nakon škole.

- Znam da si prodao naš podrum. I što ćeš sad s tim novcem? Kupovati skupe automobile? Bilo je sve puno bolje kad smo bili normalna obitelj i kad nisam išla u ovu glupu internacionalnu školu, da se bar mogu vratiti - požalila se Elena tati. Inače, Grgić je najpoznatiji po svojim ulogama u kazališnim predstavama, ali i ozbiljnim filmskim i TV uspješnicama.

 | Autor:

Ovoj je seriji dao dašak iskustva i mlađe kolege kroz svoju glumu učio kako da i oni sami budu što bolji i uspješniji. A glavni lik, Noah, kojeg inače tumači londonski glumac i TikToker Josh Thorley, u seriji se ističe po tome što je jedini novi u potpuno nepoznatoj sredini. U seriji se kombiniraju engleski i hrvatski jezik, odnosno razna njegova narječja i slengovi, a bilingvalnost serije morala je pratiti radnju, ali i osigurati da se o seriji čuje i izvan granica Lijepe Naše, govore nam autori serije.

- S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana - objašnjava jedan od autora serije, Bruno Mustić. S obzirom da se o seriji već sad naveliko priča, sigurno smo da će je uskoro osim publike u Hrvatskoj i regiji, obožavati i ona izvan regije.

 | Autor:

A do tada pogledajte novu epizodu na JoomBoos YouTube kanalu i pogledajte kako su se mladi i oni nešto iskusniji glumci snašli u ovoj teen avanturi, tko se sve u novoj epizodi svađao i zašto su svađe obilježile ovu epizodu te kakav su to 'prank' Elena i njezini prijatelji spremili njezinoj najvećoj neprijateljici, Nini. Nove epizode gledajte svakog četvrtka u 12:00 sati na JoomBoosu.

Tvoja reakcija?