Prvi 238 pregleda 18. siječnja 2022.

Treću sezonu 'Emily in Paris' gledamo tek krajem godine?

youtube

Prve dvije sezone romantične 'feel good' serije 'Emily in Paris' doživjele su ogroman uspjeh pa je Netflix ovu seriju odlučio produžiti za još dvije sezone. Ako vas zanima što se zasad zna o nadolazećoj sezoni, saznajte u nastavku!

Prva i druga sezona Netflixove serije 'Emily in Paris' doživjele su takav uspjeh da je, samo dva tjedna nakon izlaska druge sezone, Netflix ovu seriju odlučio produžiti još za treću i četvrtu sezonu. Mnogi fanovi ovu su vijest dočekali s oduševljenjem, no sada se postavlja hrpa pitanja kao što su: Kada izlazi nova sezona? Što će biti s Emily? Gdje će raditi? Koji likovi ostaju? Evo što znamo o svemu tome...

Kako piše Marca, točan datum izlaska treće sezone još se ne zna, ali s obzirom na to da je prva sezona izašla u prosincu 2020. godine, a druga u prosincu 2021. godine, čini se kako bi i treću sezonu mogli gledati tek krajem ove godine. 

Što se tiče glumačke postave, Lily Collins koja je utjelovila lik Emily, naravno, ostaje u seriji, a s njom će sigurno ostati i Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) i Ashley Park (Mindy) koje su na svojim Instagram profilima podijelili oduševljenje zbog izlaska novih sezona.

Iako Lucas Bravo (Gabriel), Samuel Arnold (Julian) i Bruno Gouery (Luc) nisu ništa podijelili na svojim društvenim mrežama, ipak se vjeruje da ćemo i njih gledati u novim sezonama jer su i njihove uloge prilično značajne. 

Nadamo se da će ubrzo stići još novih informacija, ali i trailer za novu sezonu! Tko se najviše raduje?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?