Prvi 1145 pregleda 20. travnja 2020.

Trend je frend: Zašto su TikTok plesovi toliko popularni?

U prvoj epizodi novog JoomBoosovog serijala 'Trend je frend', koji je nastao pod pokroviteljstvom A1 Hrvatska, vaši domaćini Nika, Prga i Leon ocjenjivat će TikTok trendove i isprobati neke zabavne TikTok plesove!

Ove srijede, 22. travnja, na JoomBoosu kreće novi zabavan serijal 'Trend je frend' powered by A1! Voditelji i domaćini ovog novog serijala bit će JoomBoosovci xniks2x i Magic Leon, a pridružit će im se i pobjednik prve sezone Rap Campa, Luka Prgić Prga.

Leon, Nika i Prga u serijalu će ocjenjivati najzabavnije trendove s društvenih mreža te će, istovremeno, pokušati dokučiti zašto su neke objave u trendingu i viralne te kako nešto uopće postaje 'trendy'. 

UKLJUČI SE NA PREMIJERU 1. EPIZODE:

U prvoj epizodi, na čiju se premijeru već sada možete uključiti na JoomBoos YouTube kanalu, Nika, Leon i Prga ocjenjivali su najveće trendove na popularnoj društvenoj mreži TikTok!

Zašto je plesna manija preuzela TikTok?

via GIPHY

S obzirom na to da su na TikToku daleko najpopularniji plesni trendovi, naš stručni 'trending' žiri odlučio je ocijeniti upravo njih, a među njima se našao i video JoomBoosovca Luciana Plazibata, koji je svojim plesom redovito u trendu.

Koje su lude plesne izazove ocjenjivali, a koje su i sami isprobali te kako su se snašli, pogledajte u prvoj epizodi serijala 'Trend je frend' powered by A1 ove srijede u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 | Autor:

Ovaj članak napravljen je u suradnji s A1 Hrvatska po najvišim standardima JoomBoos native studija.

Tvoja reakcija?