Prvi 21497 pregleda 26. ožujka 2019.

Tri najprivlačnija horoskopska znaka: Neodoljivi su

lilyabraun/Instagram

Iako su sve žene lijepe, one u ova tri horoskopska znaka predvode u atraktivnosti. Jesi li ti među njima?

Žene imaju tu moć da mogu privući muškarce i izluđivati ​​ih. Ženska ljepota je muška slabost i ona ima moć da ih natjera da učine sve što one žele. Iako je svaka žena lijepa, neke žene imaju taj očaravajući šarm koji može očarati ​​baš svakog čovjeka. Žene u ovim horoskopskim znakovima su najatraktivnije od svih, piše Stress Buster.

1. Blizanci

Ove žene su blagoslovljene neprolaznom ljepotom i privlačne su muškarcima. Rođene su zavodnice, a s godinama postaju sve ljepše i ljepše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤🖤

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Žene rođene u ovom znaku uspoređuju s anđelima. Jeste li čuli za Menaka i Rambha? E pa oni su ti koji su prekršili strogost velikih svetaca svojom očaravajućom ljepotom. Žene Blizanci imaju isti šarm kao i ovi anđeli i mogu izludjeti baš svakoga.

2. Bik

Ljepota Bikica može se usporediti s božicama koje zasjenjuju sve. Ove žene su prilično dominantne i vole voditi raskošan život. Same su sposobne ispuniti sve svoje luksuzne potrebe i želje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@atelierswarovski campaign by #mertandmarcus #penelopecruzcollection @mertalas @macpiggott @pabloidbeauty @belenantolin

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Njihov raskošan način života jako privlači muškarce, ali one vole samo muškarce koji 'plešu kako one sviraju'.  

3. Škorpion

U astrologiji se žene Škorpioni uspoređuju s vampirima. Iako su vampiri zloglasni, poznati su i po svojoj očaravajućoj ljepoti. Izuzetno su lijepe, senzualne i ženstvene. Muškarcima je teško odoljeti im.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katty Perry (@katty___perry__) on

Svaki čovjek, koji dolazi u kontakt s njima, želi osvojiti njihova srca. Ali osvajanje njihovih srca nije tako jednostavno jer su vrlo izbirljive. Vole samo muškarce snažnog karaktera.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slažem se..