Prvi 730 pregleda 28. lipnja 2023.

Ova tri znaka zodijaka će danas pronaći srodnu dušu!

Canva

Pronalazak prave ljubavi i srodne duše za mnoge je velik izazov. No pomoć nam je pružena, samo trebamo biti otvoreni za nju i prihvatiti ju.

Sunce u trigonu s Mjesecom pomaže nam da shvatimo tko smo i što nam je potrebno kako bismo bili sretniji. Ukoliko vjerujemo da je ljubav prema drugoj osobi ono što nam treba za sreću, tada ćemo na današnji dan u svoj život privući pravu ljubav i srodnu dušu.

Vjerojatnosti za pronalazak ljubavi tijekom Sunca u trigonu s Mjesecom povećane su za tri horoskopska znaka zbog njihovog prijateljskog raspoloženja i spremnosti prihvaćanja. Ako smo previše izbirljivi ili imamo standarde koji su toliko visoki da ih nitko ne može ispuniti, onda naravno da nećemo pronaći svoje srodnu dušu. Sunce u trigonu s Mjesecom ukazuje nam da ćemo, ukoliko tražimo ideal, biti u beskonačnoj potrazi koja može dovesti samo do osude i razočarenja.

 | Autor: Canva Canva

Ovo su tri horoskopska znaka koji imaju velike šanse za pronalazak prave ljubavi na današnji dan:

1. Blizanci

Vaš se perfekcionizam uvijek očitovao kada su u pitanju partneri i ljubav. Često ih osuđujete i zbog vaših se riječi osjećaju kao da uopće nisu dobri i vrijedni. Zbog takvog ste ponašanja više puta bili izolirani te vam je bilo teško zadržati nekoga u svom životu, ali ste u suštini puni ljubavi te ju volite i davati i primati.

Na današnji dan Sunce u trigonu s Mjesecom djeluje na vas te vam omogućuje da vidite da u životu postoje lijepe stvari koje ne trebate kritizirati. Otvorite svoja vrata i pustite pravim ljudima da dođu do vas. Vjerujte svojoj intuiciji i osjećat ćete se bolje nego ikad.

 | Autor: Canva Canva

2. Lav

Danas je dan kada ćete razmišljati o svom životu i greškama koje ste napravili na ljubavnom planu. Iako niste baš za sve krivi, svjesni ste toga da ste otjerali ljude od sebe jer ih niste prihvatili onakvima kakvi jesu. Svoje ste bivše partnere pokušali pretvoriti u nešto što oni nisu bili, niti će ikada biti. Kada ste vidjeli da nisu ono što ste zamislili, ostavili ste ih.

Tijekom Sunca u trigonu s Mjesecom osjetit ćete da je vrijeme za snižavanje nekih standarda jer ste shvatili da previše tražite. Sada vam je jasno kako ste vi ti koji se u nekim situacijama morate promijeniti - morate se osloboditi želje za savršenstvom.

 | Autor: Canva Canva

3. Strijelac

Veći ste dio svog života imali toliko visoke standarde da ih nitko nije mogao dostići. Na taj ste način stvorili život za sebe u koji ljubav i partner ne mogu ući jer ne ispunjavaju vaše kriterije. No svjesni ste da ste vi uzrok takvog stanja, stoga ste spremni okrenuti ploču i dopustiti promjeni da vam se dogodi.

Sunce u trigonu s Mjesecom djeluje poput čarobnog štapića; ima moć da vas probudi i potakne na promjenu. Napokon ste svjesni toga da postoji netko koga možete voljeti i da ga pritom ne trebate osuđivati. Spremni ste pustiti tu osobu u svoj život i, kada to sami sebi priznate, odmah ćete ju privući, i to baš na današnji dan, piše YourTango.

Tvoja reakcija?