Prvi 247 pregleda 18. ožujka 2024.

Trikovi za odlične snimke omiljenih recepata iz kuhinje

PR

Svi koji su aktivni na društvenim mrežama znaju da je svaka objava prilika za stvaranje nečeg posebnog. Bilo da je riječ o savršenoj fotografiji hrane koja izaziva divljenje, brzom videu o pripremi omiljenog jela ili jednostavno dijeljenju iskustava s eksperimentiranjem u kuhinji, svaki trenutak postaje prilika za inspiraciju i povezivanje s drugima

Društvene mreže su postale ne samo platforma za konzumiranje sadržaja, već i prostor za izražavanje kreativnosti, dijeljenje strasti prema hrani i stvaranje zajednice koja je otvorena za nova iskustva i ideje. U tom svijetu koji nikada ne spava, izdvajaju se oni koji znaju kako uhvatiti pažnju svoje publike i inspirirati ih da se pridruže u njihovim kulinarskim avanturama. Kako bismo vas potaknuli da i dalje dijelite ukusne recepte i da vaše fotografije svaki put budu instaworthy, donosimo nekoliko trikova za profesionalne snimke omiljenih jela.

 | Autor: PR PR

Upali „Food Mode“

Većina poznatih food blogera svoja jela fotografira profesionalnim kamerama kako bi ona izgledala sočnije, ukusnije i ljepše, no istina je da vam ipak ne treba profesionalni fotoaparat, studijsko svijetlo i sva popratna pomoć, treba vam samo jedan od novih Samsung Galaxy A55 5G ili Galaxy A35 5G uređaja koji u kameri imaju ugrađen „Food Mode“. Ako se pitate kako on funkcionira, princip je vrlo jednostavan. Potrebno je samo u postavkama kamere uključiti „Food Mode“ namjestiti kut snimanja i AI značajka će sve ostalo učiniti umjesto vas. Samsung „Food Mode“ omogućuje pregršt opcija kako bi vaše fotografije izgledale kao da ih je snimio profesionalac. Osim što se svjetlina može automatski podešavati ovisno o osvijetljenosti prostorije u kojoj se nalazite, uz pomoć skale koja je prikazana na ekranu, svjetlinu možete pojačavati ili smanjivati i vi. Jednako vrijedi i za podešavanje temperature i oštrine fotografije. Ukoliko želite snimiti neki zanimljivi detalj na vašoj hrani ili mjehuriće u vašem najdražem gaziranom piću to je moguće uz moć „Macro Camera Mode“, a kvaliteta fotografije ostat će besprijekorna.

Zvijezda showa

Nerijetko pokušavajući snimiti fotografiju ili video hrane, u pozadini se vidi pribor, čaše, boce s pićem i ostali pribor, a upravo je to ono što ponekad umanjuje dojam fotografije. Kako bi ukusna hrana bila zvijezda showa, Samsung je omogućio i opciju zamagljivanja pozadine. Potrebno je samo snimiti fotografiju i uređaj će sam prepoznati što želite da bude u fokusu te će zamagliti ono što ne želimo da se vidi u kadru. Za one koji su se ipak potrudili urediti svoj blagovaonski stol, objektiv od 200 MP na novim Samsung Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G uređajima omogućit će hvatanje svakog djelića stola te prenošenje potpunog ugođaja i na fotografiju.

 | Autor: PR PR

Ne morate paliti svjetla

Romantične večere pod svijećama više ne moraju biti prekinute paljenjem svjetla ili bljeskalice samo kako biste uslikali svoj tanjur. S unaprijeđenom značajkom noćne kamere, Nightography, Galaxy A55 5G snima jasnije i živopisnije fotografije čak i u izazovnim uvjetima, a napredna AI obrada slike (ISP) omogućava stvaranje iznimnih fotografija pri slabom osvjetljenju. Vision Booster značajka također će vam omogućiti kristalno čiste i svijetle prikaze u različitim uvjetima osvjetljenja.

Besprijekorna sigurnost

Za sve one kojima ipak zagori ručak ili večera, pa na kraju završe na nekoj od poznatih aplikacija za dostavu hrane, podaci o vašim karticama, uplatama i ostalim financijskim informacijama zaštićeni su uz pomoć Samsung Knox Vault platforme. Samsung Knox Vault osim što štiti osjetljive podatke na uređaju, uključujući i informacije za otključavanje zaslona, štiti pristupne ključeve, šifrirajući privatne podatke korisnika pohranjene na uređaju. Uz pomoć ove značajke potpuno ste sigurni da nitko neće otkriti da niste samostalno skuhali obrok .

Novom Galaxy A serijom Samsung je omogućio svakom svom korisniku sigurno i inovativno iskustvo u samo jednom uređaju, a osim toga svi njegovi korisnici sada uz pomoć naprednih novih značajki mogu svoje profile na društvenim mrežama učiniti posebno atraktivnim. U razdoblju od 14. do 28. ožujka ili do isteka zaliha, kupite u pretprodaji Galaxy A55 5G ili Galaxy A35 5G, registrirajte se i na poklon dobivate Galaxy Buds FE. Sve informacije o uvjetima dostupne su na poveznici.

Tvoja reakcija?