Prvi RAP CAMP 1205 pregleda 09. prosinca 2019.

Preminuo talentirani mladi reper Juice Wrld (21)

Alexander Prautzsch/DPA/PIXSELL

Kolege se opraštaju od njega na društvenim mrežama...

Reper Juice Wrld (21) iznenada je preminuo u nedjelju nakon što je doživio napadaj na Midway International aerodromu u Chicagu, javlja BuzzFeed News.

Glasnogovornica čikaške policije rekla je kako još uvijek istražuju točan uzrok smrti mladog repera, nakon što se iznenada srušio u nedjelju ujutro. Odmah je prebačen u bolnicu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

Postao je popularan 2015.

 | Autor: Alexander Prautzsch/DPA/PIXSELL Alexander Prautzsch/DPA/PIXSELL

Juice, pravim imenom Jarad Higgins, živio je u Homewoodu, predgrađu Chicaga, a glazbu je počeo objavljivati na Soundcloudu 2015. godine. Tri godine kasnije proglašen je najboljim mladim glazbenikom na toj streaming platformi, njegov singl 'Lucid Dreams' bio je na 2. mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice, a njegov album 'Death Race for Love' također je završio na visokom mjestu iste top liste.

Kolege se opraštaju od njega

Samo šest dana prije iznenadne smrti napunio je 21 godinu. Njegovi kolege opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Počivao u miru, Juice.

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarioG

    999 forever 🖤🖤🖤 R. I. P. Legend in making 💔😢