Prvi KORONA VIRUS 1277 pregleda 12. travnja 2020.

U Hrvatskoj 66 novozaraženih, ukupno 1600

Marko Lukunić/Pixsell

U Pločama su svi djelatnici i korisnici Doma pozitivni na Covid-19, a u Domu u Splitu počela je evakuacija korisnika, a od jutros su tri županije prijavile povećan broj oboljelih od korone

Nacionalni stožer civilne zaštite u 14 sati objavio je nove podatke o zaraženima korona virusom u Republici Hrvatskoj. U 24 sata u RH 66 oboljelo je od korone, ukupno je to 1600 bolesnih u Hrvatskoj, rekao je Vili Beroš i dodao da imamo još dvoje preminulih. Oporavljena su 373 pacijenata, javlja 24sata.

Presicu uživo pratite ovdje:

"Od jučer imamo dva preminula bolesnika u Zaraznoj bolnici u Zagrebu, muškog i ženskog spola, ukupno je sada 23. mrtvih. Imamo i dvoje novih na respiratoru. Hospitaliziranih je 10 više u odnosu na jučer. Oporavljenih je ukupno 373 na području RH", rekao je ministar Beroš.

Davor Božinović je komentirao slučaj splitskog svećenika koji unatoč zabrani drži misu, ali i napada na novinarku od strane njegovih vjernika:

"Toliko ljudi se odreklo susreta s obiteljima i odlaska u crkvu. Oni koji za to nemaju razumijevanje, suočavaju se prije svega sa svojom ljudskom savješću. Osuđujemo napad na novinarku, koja je napadnuta u crkvi na najveći kršćanski blagdan. Ide se u krim istraživanje, dvoje je uhićeno radi ozljeđivanja novinarke."

Tvoja reakcija?