Prvi 6161 pregleda 19. svibnja 2021.

U C&A trgovini možete kupiti majice s dizajnom po želji!

C&A donosi potpuno novi prodajni koncept o kojem pričaju svi! U C&A trgovini je moguće dizajnirati vlastitu majicu, odabrati željenu boju i veličinu, natpis ili sliku i otisnuti svoju kreaciju! Uz razne cool dizajne možete kupiti i majice s originalnim JoomBoos dizajnom, kao i onima koje su osmislili naši influenceri Mimiermakeup, Saamo Petraa i Marco Cuccurin

Njih troje, Mimi, Petra i Marko, upravo su ti koji su prvi isprobali ovu inovativnu opciju u C&A trgovini u zagrebačkom City Centru One West.

Mimi je tako u svoj dizajn uključila svoj karakterističan izraz 'Ne budi jazav', koji često koristi na društvenim mrežama i po kojemu je ljudi prepoznaju. Marco Cuccurin svoj je dizajn bazirao na nazivu svoje pjesme 'Jako loshe', dok je Petra u dizajn uključila vlastitu fotku i napisala da je 'Danas teški mood'. Uz dizajn JoomBoos influencera, u ponudi je i klasičan JoomBoos dizajn u kojem piše: 'Pun mi je JoomBoos svega!'

Ovu novu custom made uslugu te cijeli proces izrade majica u C&A trgovini Mimi je objasnila detaljno i u TikTok videu na JoomBoos kanalu. Pogledajte:

@joomboosyt

Naši dizajni su dostupni u C&A trgovini u City Center one West, i imate popust na sve 20% do 16.5. ❤️#balkantiktok #fyppagee #voiceeffects

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Neki fanovi već su otisnuli svoje JoomBoos majice

Neki od fanova već su isprobali ovu kreativnu i cool uslugu u C&A trgovini, a fotke i videa dokazuju koliko je dizajn ovih majica kvalitetan, kul i jedinstven. Ako još niste, vi svoju majicu možete otisnuti samo u C&A trgovini u City Centru One West sve do ljeta! 

Osim dizajna, važan je i pozitivan modni učinak

C&A vjeruje da svatko treba izgledati i osjećati se dobro svaki dan, bez narušavanja kvalitete života onih koji rade našu odjeću, ili planete koja nam je izvor svega. I zato je činjenje pravi stvari imperativ koji ne priznaje odabir između onoga što je održivo i onoga što nije.

 | Autor:

Upravo zato je u City Centru One otvoren jedinstveni modni koncept u Hrvatskoj - C&A trgovina s pozitivnim modnim učinkom, sa još više održivih materijala i s poštovanjem prema dobrobiti životinja. Predstavljena je #wearthechange kolekciju koja je napravljena s održivijim materijalima i procesima koji su usklađeni s konvencionalno proizvedenim odjevnim predmetima.

 | Autor:

Tvoja reakcija?