Prvi 709 pregleda 12. studenoga 2018.

U drugoj epizodi nitko nije bio pošteđen padova!

screenshot

Druga epizoda prvog YouTube kviza u regiji donijela još više uzbuđenja i zabave od prve! Ovaj put su i mentori padali, a bilo je i mađioničarskih trikova koji nikog nisu ostavili ravnodušnim. Naravno, da zabave ne ponestane, potrudio se poznati JoomBoosov dvojac Nika i Rasta

U drugoj epizodi gost iznenađenja bio je Magic Leon poznat i kao natjecatelj treće sezone hrvatskog Supertalenta. Kandidate Lanu M. (18), Svena (19), Gabrijela (18), Matea (18) i Filipa (17)  vodili su već udomaćeni mentori Gloria Berger, Frenki Fresh i Leo Valentić.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE:

Magic Leon je početak i kraj začinio duhovitim trikovima, i dok su oba bila zaista impresivna, kraj prvog trika sigurno nitko nije očekivao, a količina smijeha kojeg je izazvao nije nedostajalo. Magic Leon je nakon izvedbe zaželio isprobati padalicu pa mu je želja, naravno,  bila ispunjena. Nakon padalice je otkrio kako mu je “dolje” bilo super te kako je uživao u masaži nogu. Govori li istinu, prosudite sami.

Nakon toga su mentori igrali poznatu igru “nikad nisam” te podijelili neke sočne detalje i situacije iz svog života.

Tko će brže pojesti kolače

Zasigurno najupečatljiviji dio kviza bio je kada su kandidati za “kvalifikacije” u drugi krug morali pojesti kremšnitu što je brže moguće. Ne moramo ni govoriti kako je kolača bilo posvuda, a najviše na licima natjecatelja.

No, ovaj put su i mentori imali zadatke koji su se bodovali. Svatko je dobio svoju ulogu koju su trebali što bolje odglumiti. Tako je Frenki Fresha zapala baletna izvedba, Lea uloga odgajatelja u vrtiću, a Gloriju uloga malog kriminalca.

Zavidno znanje

Kandidati su na kraju još jednom pokazali svoje zavidno znanje na temu Europskog parlamenta i opće kulture, ali kako to biva u kvizu “znaš il padaš” nitko nije bio pošteđen padalice.

Poruka koju su svi kandidati željeli prenijeti je kako je važno potaknuti mlade da glasaju na izborima za  Europski parlament koji se održavaju diljem Europe od 23. do 26. svibnja 2019. godine, točnije, kako je važno uključiti se u akciju 'Ovaj put glasam'  jer je svaki glas bitan.

Na kraju kviza, natjecatelji, mentori i voditelji odgovarali su na pitanja gledatelja, a pozdravili su se uz pjesmu i zvukove harmonike. U svakom slučaju, drugi live kviz “Znaš il padaš” uvod je u to kako gledatelje uvijek čeka nešto novo i uzbudljivo u svakoj slijedećoj epizodi.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    gledala sam :D zabavnoo