Prvi 242 pregleda 24. travnja 2022.

U finalu 'Nikaća' klinci pričali o glazbi, hrabrosti, Hrvatskoj...

joomboos

Kako je nastalo more? Koji gradovi postoje u Hrvatskoj? Što znači biti hrabar? Ovoga puta publika je postavljala pitanja, a u zadnjoj epizodi 'Nikaća' klinci iz vrtića su na njih opet dali najgenijalnije odgovore

U zadnjoj epizodi serijala 'Nikaći' na JoomBoosu, influencerica Nika Pavičić zamolila je svoje pratitelje da postave pitanja klincima iz vrtića 'Dječji koraci'. I bome su se raspisali. Poslali su pitanja iz stvarno raznih kategorija, a vrtićanci su na njih odgovarali u finalu prve sezone. Naravno da su opet sve nasmijali, a i vas će.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Hrabrost je kad je neko čudovište tu i onda se netko pravi da se ne boji čudovišta. Pa se pravi da će ga napasti i onda se čudovište uplaši", objasnio je jedan dječak ovako pojam 'hrabrost'. 

"To znači pobijediti neki strah koji te plaši", kratko i jasno objasnila je jedna djevojčica, koja se u ovom serijalu već proslavila briljantnim i jako bistrim odgovorima. A jedan simpatičan dečko objasnio je hrabrost tako što se prisjetio svog posjeta doktoru ili izleta na zipline.

"Ja sam bio hrabar kad mi je teta doktorica dala dvije pikice u ruku", rekao je.

 | Autor: joomboos joomboos

Sljedeća tema bila je nastanak mora. I tu su klinci imali puno teorija!

"Prije kad su bili dinosauri onda je tu pao meteorit. I onda je voda nestala pa je Bog napravio nekako da meteorit nestane. Tu su se stvorili gradovi i ljudi, a voda se od zemlje natrag vratila", prilično opširno je objasnio jedan dječak.

Nakon priče o nastanku mora (i svijeta), klinci su se prebacili na temu hrane. Zaključili su da najviše vole pizzu, krumpiriće i špagete, a onda su se pohvalili koje sve Hrvatske gradove znaju. 

 | Autor: joomboos joomboos

"Varaždin, Korčula, Sisak", krenuli su nabrajati. A kad je jedna djevojčica rekla da zna za 'Zagreb', njezin prijatelj joj je rekao da to ne treba posebno napominjati jer za Zagreb "već svi znaju". 

Nakon lekcije iz geografije, vrtićanci su Niki otkrili koje su im najdraže pjesme, što znači biti kul i jesu li ikada lagali mami i tati. A što su joj sve ispričali i zašto su se u ovoj epizodi svi najviše smijali, pogledajte ekskluzivno u finalu 'Nikaća' samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?