Prvi 334 pregleda 11. kolovoza 2022.

U finalu 'Outsidera' poljubile se dvije 'neprijateljice'

U zadnjoj epizodi bilingvalne JoomBoosove serije 'The Outsiders', koju upravo možete gledati na YT kanalu, bit će poljupca između najvećih neprijateljica i divlje zabave na bazenu koju nitko ne želi propustiti

 Nakon osam uzbudljivih epizoda, više od tri milijuna pregleda na svim platformama i više nego odličnim reakcijama publike, prva bilingvalna teen dramska serija u regiji, JoomBoosov hit 'The Outsiders', dobila je svoje veliko finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na JoomBoos YouTube kanalu upravo je objavljena i posljednja epizoda serije, a u njoj napokon padaju sve maske, pucaju sve razmirice i, koliko god zvučalo kao klišej, pobjeđuje ljubav. Zadnja epizoda započinje slavljem rođendana glavnog ženskog lika, Elene. Njezini prijatelji, Outsideri, otpjevali su joj pjesmu, a onda ju je dočekalo još jedno posebno iznenađenje.

 | Autor:

"Ovo je tvoja rođendanska torta, kao što vidiš u obliku je Hrvatske. Izaberi jedno mjesto, ali pazi, možeš odabrati samo jedno", najavili su joj Noah, Vito i ostatak ekipe. A kad je odabrala, to znači da će je na to mjesto u Hrvatskoj odvesti na putovanje, izlet, odmor? Ili? Prije odmora ipak slijedi veliki party, a ondje će Elena i njezina dosad najveća 'nemeza' Nina napokon priznati i shvatiti što misle i osjećaju jedna o drugoj.

 | Autor:

"Hvala ti i sretan mi rođendan", prokomentirala je kratko Elena nakon što su se Nina i ona strastveno poljubile skrivene od svih ostalih na zabavi.

A je li ovo bila jedina eskalacija nekog odnosa u seriji i što se na kraju dogodilo sa svim ostalim likovima, pogledajte u finalnoj epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati! Sve dosad objavljene epizode koje ste propustili možete pronaći i pogledati na JoomBoos platformama.

Tvoja reakcija?