Prvi 5967 pregleda 13. lipnja 2019.

U kakvim su dramama Kardashianke danas?

Posljednjih dana bilo je mnogo zanimljivosti u Kardashian svijetu, a mi ti donosimo top tri.

Kim kopirala stil Carrie Bradshaw 

Poznato je da Kim voli modu i uvijek izgleda besprijekorno. Ovog puta odjenula je vintage Dior suknju inspiriranu lookom iz serije Seks i grad. 

Iako je taj sličan styling Carrie Bradshaw iz serije postao jedan od najpoznatijih ikad, Kim nije rekla da joj je baš on bio inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🗞PASSIVE-AGGRESSIVE THOT MOMENT🗞 We can all agree that this John Galliano for Christian Dior newsprint dress is the fucking LOOK. However, surprising an acquaintance whose marriage you destroyed in this dress is NOT. The Dior newsprint dress has a sordid history befitting #FuckingCarrie. Galliano lifted the idea from a brilliant 1935 Elsa Schiaparelli print comprised of her own press clippings. The “Christian Dior Daily” print debuted during the infamous “Hobo Chic” couture collection of 2000. Galliano was inspired by the homeless people that he saw on the streets of Paris, presumably at 3AM during a Moët and coke-fueled bender. He also drew inspiration from Tramp Balls, which were essentially lavish 1920’s-30’s-era parties where Parisian socialites dressed up like poor people for fun. The show enraged critics and inspired the unforgettable “Derelicte” collection in Zoolander. Not fully satisfied with his flagrant aestheticization of poverty, Galliano reworked the newsprint theme into his next Ready-to-Wear show and this dress was born. So if you thought that Carrie was an insensitive bitch for stalking Natasha and ruining her marriage and lunch, remember that she is also a heartless bitch for appropriating destitution. But who are we kidding? This dress is, and will always be, everything. (S3/EP17) #CarrieBradshaw #MakeDiorThottyAgain #JohnGalliano #ElsaSchiaparelli #HoboChic #Derelicte #Iconic

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on

Osim suknje, imala je i sličnu torbicu, japanke na petu i bijelu majicu. Super izgleda.

Dok se Kim tako sređivala za Levi's event, njezine sestre su u isto vrijeme proživljavale drame...

Kourtney se pravi cool pred Kendallinim prijateljima

Kendall je povela Kourtney na skijanje sa svojim prijateljima. To je jako lijepo od nje. Ali, izgleda da ju je starija sestra ipak jako naživcirala. Naime, kako je Kendall prepričavala Khloe, Kourtney je u njezin auto sjela u blatnjavim tenisicama, a kad ju je ova zamolila da pomake noge, starija sestra joj je odgovorila: "Kendall, to je je**ni auto".

Ova 40-godišnja zvijezda se opustila u društvu svoje mlađe sestre i njezinih prijatelja, a to se Kendall nije svidjelo. Naposljetku je Kourtney dignula noge na naslonjače za glavu. Ups! Cijelu dramu možeš pogledati u videu ispod:

Oko cijele situacije se naživcirala i Khloe: "Baš sam uzrujana zbog Kourtney. Ona bi trebala biti starija sestra, ali izgleda kao da je maltretirala Kendall cijelo vrijeme."

Khloe je također u dramama

Osim što je Khloe savjetovala Kendall, i sama je imala svojih drama. No, ovog puta nije dopustila da je se uvuče u posljednju aferu Tristana Thompsona, oca svoga djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🛍 @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Izgleda kako dotični stvarno ima problema s varanjem. Naime, njegova bivša djevojka je izjavila kako ju je varao s Khloe dok je ta ista djevojka bila trudna. Khloe je, zbog vlastitog obraza, odlučila objasniti situaciju pa je iznijela svoju stranu priče:

"Nakon nekoliko spojeva Tristan mi je rekao da je njegova bivša trudna. Logično, nisam bila sigurna u to želim li ga dejtati i početi vezu s njim. Objašnjavao mi je da je između njih gotovo. " Reality zvijezda je dodala i kako su joj to potvrdili njegovi prijatelji, odvjetnik i mama te da nije imala pojma da je s trudnom djevojkom i dalje bio u vezi kad je dejtao s njom.

"Ovo je moja istina. Istina u koju sam vjerovala. Ako u nekom slučaju ovo nije istina, žao mi je što bi Tristan i njegovi bližnji lagali. Istinski mi je žao. Žao mi je zbog boli koja je prouzročena. Nijedna žena ne zaslužuje prolaziti kroz nešto slično", dodala je Khloe.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A jadne :O