Prvi Svjetsko prvenstvo na JoomBoosu 1086 pregleda 24. studenoga 2022.

U Kataru ispitivao prolaznike koliko dobro poznaju Hrvatsku

screenshot/youtube

JoomBoosovac Renato Erceg trenutno se nalazi u Kataru gdje budno prati atmosferu koja vlada zbog Svjetskog nogometnog prvenstva koje se ondje održava, a tamo je sreo i jedno poznato lice

Naš influencer Renato Erceg prošetao je ulicama Katara gdje je u tijeku Svjetsko nogometno prvenstvo i odlučio je ispitati znanje drugih navijača o hrvatskom nogometu, a postavio im je i pokoje pitanje o Hrvatskoj. 

Prva osoba koju je sreo bila je navijač Maroka koji je, na Renatovo pitanje o najboljem igraču hrvatske reprezentacije, odmah rekao da je to Luka Modrić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Koji grad je glavni grad Hrvatske, nije znao, ali niti Renato nije znao koji je glavni grad Maroka pa možemo reći da su izjednačeni. Renato i njegov sugovornik nisu željeli stati samo na ovom kratkom razgovoru pa su se čak zapratili i na Instagramu. 

 | Autor:

"Ovaj me čudno gleda, eeeej, dobar dan", u šali je rekao naš influencer Renato kada je ugledao jedno poznato lice - srpskog influencera Danila Badnjara Chodu. 

Choda i Renato su jedno drugome odmah pohitali u zagrljaj, a pala je i zajednička fotka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoomBoos (@joomboosyt)

Renato se odlučio i malo našaliti s prolaznicima pa je dvojicu upitao znaju li za hrvatskog nogometaša Renata Ercega. Naravno, gledali su ga prilično zbunjeno, ali su se ubrzo 'izvukli' i nabrojali čak nekoliko hrvatskih nogometaša.

 | Autor:

"Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Luka Modrić, Dejan Lovren...", rekao je prolaznik i oduševio Renata, a ono čime ga je u potpunosti osvojio je to što je na Renatovom dresu prepoznao grb Hajduka i rekao kako zna da je to klub iz Splita.

"Brate moj, volim te", poručio mu je oduševljeni Renato. 

Koliko toga još navijači u Kataru znaju o Hrvatskoj i našem nogometu, ali i kojim znanjima su još uspjeli osvojiti našeg Renata, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu

 

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?