Prvi 523 pregleda 11. prosinca 2023.

U kina stiže 'Crni petak': Glavnu ulogu ima Addison Rae

Promo

Od ovog četvrtka u kina stiže novi slasher horor zbog kojeg će te se dobro zamisliti kad idući put budete žurili po popust… ili na večeru.

„Crni petak“ kreće u kinima od četvrtka 14. prosinca i stiže kao brutalan završetak nedavnog prodajnog ludila jer su glavne žrtve ovog slasher hororca oni koju su prouzročili nerede za vrijeme američkog otvaranja popularnog Black Fridaya.

Satiričan, urnebesan, brutalan i bez pardona, Crni petak je old-school slasher horor s modernim duhom, a u Americi je toliko oduševio s otvaranjem da je popularni redatelj Eli Roth već obećao nastavak!

 | Autor: Promo Promo

Trailer filma izmjenjuje simpatičan šarm američkog gradića s jezivim kadrovima serijskog ubojice koji svoje žrtve priprema za najstrašniju večeru ikada. Nakon što neredi na Crni petak završe tragično, misteriozni ubojica inspiriran Danom zahvalnosti terorizira Plymouth – mjesto koje je osnivač tog blagdana. Otimajući stanovnike jednog po jednog, uskoro otkriva zlokobniji blagdanski plan. Hoće li grad otkriti ubojicu i preživjeti blagdane... ili će postati gosti za njegovim uvrnutim blagdanskim stolom?

 | Autor: Promo Promo

Redatelj filma je Eli Roth, poznat po horor klasicima Koliba straha, Hostel, Hostel 2, a osim Patrick Dempseya (serija Uvod u anatomiju, filmovi Vrisak 3 i nadolazeći Ferrari), u glavnim ulogama su i Milo Mannheim (Zombies trilogija, Ples sa zvijezdama) te glumica, pjevačica, plesačica i TikTok zvijezda Addison Rae!

 | Autor:

Patricka Dempseya upravo je People magazin proglasio najseksipilnijim muškarcem 2023. godine, Milo Mannheim pojavljuje se u spotu „Feather“ Sabrine Carpenter, američke pjevačice i glumice poznate po Disney serijama koja je ove godine otvarala Taylor Swift koncerte na kompletnoj Era turneji, najprofitabilnijoj glazbenoj turneji jedne pjevačice ikada, a Addison Rae nedavno je potpisala ugovor s Netflixom i tako uspješno zakoračila i u filmske vode.

 | Autor: Promo Promo

Film je spojio trending zvijezde s old-school horor žanrom u kino hit koji će vam sigurno pokvariti apetit i za hranom i za šopingom! Ako vas zanima kako, a znamo da vas zanima, vidimo se u kinima od 14. prosinca

Tvoja reakcija?