Prvi 1243 pregleda 17. prosinca 2020.

U nedjelju na Rap Camp finalu nastupa Sergej Pajić

Jedan od trenutno najpopularnijih influencera i mladih pjevača u regiji, Sergej Pajić, ove nedjelje nastupa live na super finalu Rap Camp showa. Pratite nas od 19:00 sati na YouTube kanalu

"Za finale vam pripremamo pravi spektakl", kratko je otkrio Sergej, čije pjesme ljudi apsolutno obožavaju.

Njegovi hitovi 'Uspavanka', 'Ja te znam', 'Gagarin' i drugi dosad su na YouTubeu preslušani više od 30 milijuna puta, a iste će izvesti u nedjelju live tijekom super Rap Camp finala.

Voditeljice su Anna Lazarević i Saamo Petraa

Kroz show će vas voditi youtuberice Anna Lazarević, koja će se javljati iz istog beogradskog studija odakle će Sergej nastupati te Saamo Petraa, koja će show voditi iz studija u Zagrebu.

Finalisti Karlo Kreš iz Stokina tima, Borna Čimbur iz tima Hiljsona Mandele te Lovre Crvelin iz Fil Tilenovog tima jedva čekaju da finale počne, iako su malo tužni da je svemu već došao kraj, ovako brzo.

Kakvi vas još nastupi očekuju?

 | Autor:

"Ne mogu vjerovati da je već kraj i da je već sve gotovo. Ovih par mjeseci nam je bilo vrhunski", iskren je mentor Hiljson.

Tko će na kraju biti najjači od najjačih i tko od ove trojice 'mladih rap velikana' pobjeđuje i osvaja glavne nagrade vrijedne čak 150.000 kuna, saznat ćemo ove nedjelje.

Pratite nas u finalu na našem YouTube kanalu s početkom u 19:00 sati. Osim Sergeja, čekaju vas i nastupi popularnih repera Grše te Zemba Latife, kao i nastupi Rap Camp mentora i finalista!

Tvoja reakcija?