Prvi RAP CAMP 226 pregleda 21. studenoga 2019.

U novoj epizodi kandidati snimili još tri glazbena hita

screenshot/youtube

U četvrtoj epizodi Rap Campa, prvog regionalnog hip-hop talent showa, preostalih devet kandidata vratilo se u školske klupe gdje su ponovno dobili zanimljiv i zahtjevan zadatak od svojih mentora.

Stoka, koji vodi 'Incident' team, Fil Tilen, koji vodi 'Outsider' team te Raay, koji vodi 'TNTeam', svojim su kandidatima dali zadatak da, na zadani beat, napišu dovoljno provokativan i zanimljiv tekst te zatim snime pjesmu i spot. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kandidati Tilenovog tima svoju su pjesmu nazvali 'Zlatni dečki', Stokini kandidati pjesmu su nazvali 'Mala nemam para', dok su Raayjevi kandidati, s druge strane, svoju pjesmu nazvali 'Ima se, može se'.

Pridružile su im se plesačice iz Hip-Hop Housea

Spotove za sve pjesme snimali su u jednoj srednjoj školi u Zagrebu, a u spotovima su im se pridružile i plesačice iz plesnog studija Hip-Hop House.

Iako im je na snimanju opet bilo jako zabavno i svi su dali sve od sebe, i nakon ove epizode slijedi glasanje, što znači da iz svakog tima ponovno ispada po jedan kandidat. A o tome tko ostaje u showu, a tko odlazi - odlučujete vi.

Kako možete dati glas svojim favoritima?

Glasom za svog favorita iz svakog tima - Outsider, TNTeama i Incident tima - dajete tom kandidatu šansu da se ostane boriti za pobjedu i vrijedne nagrade - ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, pobjedničku statuu te snimanje tri glazbena hita.

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'OUTSIDER' TEAMA

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'INCIDENT' TEAMA

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'TNTeama'

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?