Prvi 480 pregleda 05. kolovoza 2022.

U novoj Stoletovoj pjesmi, glavnu riječ vode žene!

Sandra Simunovic/PIXSELL

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru nam se bliži što znači samo jedno - već polako moramo početi pripremati svoje navijačke rekvizite, ali i naučiti stihove nekih novih, navijačkih pjesama

Upravo jedna nova navijačka pjesma - 'Jedna je Croatia' koja je nastala u suradnji s Marinom Ivanovićem Stoletom, Sestrama Palić i Hiljsonom Mandelom, stiže uskoro i vjerujte nam, potpuno je drugačija od svega što očekujete.

Naime, u ovoj pjesmi, za razliku od svih drugih hrvatskih navijačkih hitova, glavnu riječ vode žene, odnosno Sestre Palić koje su svojim moćnim vokalima otpjevale refren od kojeg će vam srce odmah jače zakucati.

To potvrđuje i Stole koji kaže kako se u njihovim riječima i glasovima baš pokazuju njihova snaga, moć te hrvatski navijački naboj i domoljublje. 

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

"U navijačkim pjesmama su uvijek muški vokali i već duže vremena želim napraviti navijačku pjesmu sa ženskim vokalima koji daju jedan hrvatski izvorni, autohtoni zvuk", govori nam Stole.

"Smatram da su i žene vatrene navijačice za našu reprezentaciju i sve sportove jednako kao i muškarci, a nitko još nije napravio nijednu navijačku pjesmu sa ženama", dodaje. 

 | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Sandra Simunovic/PIXSELL

"Ovo je pjesma i himna za svaku navijačku priliku, ovo nije isključivo za nogometno prvenstvo, ovo je za sva prvenstva gdje nastupa Hrvatska i za svakoga tko voli Hrvatsku", poručuje Stole koji, jednako kao i mi, jedva čeka da čujete što su vam on, Sestre Palić i Hiljson Mandela pripremili. 

Pjesmu 'Jedna je Croatia' poslušajte u petak, 12. kolovoza u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Tvoja reakcija?