Prvi 729 pregleda 26. studenoga 2020.

U novom 'Rap Campu' pojavili su se Uki Q i Sergej

Na početku su pozdravili kandidate i uveli nas sve u novu, četvrtu 'Rap Camp' epizodu

Na našem YouTube kanalu izašla je četvrta epizoda showa 'Rap Camp', a kandidati su ovoga puta za zadatak dobili napraviti parodiju na bilo koju temu koja im padne na pamet. Kako su oni u jednoj epizodi uspjeli spojiti Milana Bandića, bivše cure i fejk marke? Pa, najbolje da sami pogledate, poslušate i uvjerite se.

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovoj epizodi kratku ulogu imaju i TikTokerica Uki Q te njezin partner, pjevač Sergej Pajić. Oni na početku pozdravljaju kandidate i uvode nas sve u njihove nove avanture. 

A te su avanture ovoga puta bile još žešće, a svojim su parodijama, neobičnim stihovima i flowom kandidati pokušali problematizirati neke teme do kojih im je stalo. 

 | Autor:

Fil Tilenov tim 'Outsideri' tako repa o najdugovječnijem gradonačelniku Zagreba, dečki iz 'Legende' tima Hiljsona Mandele repaju o propalim ljubavima, dok se Stokin tim '100lice' našalio na račun onih koji furaju 'fejk' marke i prave se da su skupocjene i vrijedne.

Kako su se kandidati snašli u novom zahtjevnom zadatku, tko se opet najviše iskazao, a tko će ići kući i neće nastaviti borbu za nagradu vrijednu 150.000 kuna, pogledajte u novoj 'Rap Camp' epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. A onda svojem favoritu dajte svoj glas i ostavite ga u borbi za pobjedu! Glasovanje traje do sutra u 12:00 sati.

 | Autor:

Tvoja reakcija?