Prvi 379 pregleda 18. listopada 2020.

U novom spotu Pravila igre glumi divna Martina Vuletić

Mislav Žabarović

Pravila igre imaju novu pjesmu i veoma zanimljiv spot. Poslušajte i pogledajte u nastavku o čemu se radi...

Nakon posebno izazovnog perioda za mnoge glazbenike tijekom pandemije, pa tako i za grupu Pravila Igre, članovi ovog benda krenuli su u sasvim novu avanturu i poglavlje svoje karijere. Nakon niza uspješnica i nagrada unatrag godinu dana, odlučili su se na putovanje, i to ono posebno – prema regionalnoj glazbenoj sceni. Na tom putovanju doživjeli su, ni više ni manje nego - "avionsku nesreću" redatelja Darija Radusina.

POGLEDAJTE VIDEO:

O čemu je riječ? U novoj pjesmi 'U hladnoj sobi' slušatelji imaju priliku čuti neka drugačija i zrelija Pravila Igre, a pjesma je to kojom bend okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Upravo ovoj pjesmi pridružen je i novi videospot koji na metaforički način, i uz pomoć najsuvremenije filmske tehnologije prikazuje stihove pjesme poznatih autora Sonje i Mire Buljana.

Suradnja s Martinom Vuletić

 | Autor: Mislav Žabarović Mislav Žabarović

„Kada ljubav u ponor pada“, zapisano je u stihovima ovog obećavajućeg hita, i upravo je "pad aviona" u novome spotu Pravila Igre simbolično popratio ovu priču.

Videospot posebnim čini i sasvim nova i uspješna suradnja s Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom koja je plesala uz brojne poznate izvođače na njihovim koncertima, a za svoju turneju angažirala ju je i Severina.

Snimali na pravom filmskom setu 

 | Autor: Mislav Žabarović Mislav Žabarović

„Vjerujemo da je pjesma 'U hladnoj sobi' jedna od najboljih pjesama Mire Buljana u njegovoj karijeri. Ako uzmemo u obzir da je napisao neke od najvećih hitova u regiji, neopisivo smo sretni da smo baš mi dobili priliku snimiti pjesmu 'U hladnoj sobi'. Pjesma je snažna, emotivna i od njezine radijske premijere smo primili veliki broj pozitivnih komentara slušatelja i glazbenih kolega. Što se tiče videospota, bilo je to jedno nezaboravno iskustvo jer smo po prvi puta snimali na pravom filmskom setu kao i koristili najsuvremeniju filmsku tehnologiju. Uživali smo u svakom trenutku te željno iščekujemo reakciju publike. Ovu priču, s ovom pjesmom, sigurno ćemo pamtiti zauvijek, a nadamo se da će ostati zapamćena i među našom dragom publikom“, izjavili su članovi benda.

 | Autor: Mislav Žabarović Mislav Žabarović

Uskoro slijedi virtualni koncert 

 | Autor: Mislav Žabarović Mislav Žabarović

Njihova publika, osim najnovijeg video uratka, dobit će priliku pogledati i nadolazeći virtualni koncert koji grupa Pravila Igre priprema do kraja ove godine. Zbog nezapamćenih okolnosti koje su ponajviše potresle glazbenu i izvođačku scenu, članovi benda nisu željeli razočarati svoje vjerne pratitelje. Više o koncertu, najavili su, moći ćete uskoro doznati na njihovim društvenim mrežama!

Jedva čekamo. A do tada gledamo spot i slušamo novu pjesmu!

Tvoja reakcija?