Prvi 810 pregleda 05. siječnja 2023.

U Osijeku uskoro kreće gaming spektakl Wandercon!

wandercon

Osječki kompleks sportskih dvorana Gradski vrt, u periodu od 3. do 5. veljače 2023., bit će domaćin Wandercona - u produkcijskom smislu daleko najvećeg muđuregionalnog okupljanja gamera, e-sportaša i gamerskih influencera

Wandercon je impozantni gamerski show na kojemu se istovremeno događa e-sportski turnir, sajam gamerske opreme, smotra najutjecajnijih regionalnih i svjetskih igrača te spektakularna prezentacija igre Joe Wander and the Enigmatic Adventures, svjetskog noviteta koji upravo tih dana kreće u prodaju putem sustava Play Station, Xbox i Steam.

Tri stagea i čak 326 četvornih metara LED ekrana

Sadržaji za posjetitelje organizirani su tipično festivalski, na tri odvojena stagea s fascinantnih 326 četvornih metara LED ekrana. Prva dva stagea rezervirana su za turnirska natjecanja u kojima će sudjelovati pojedinci i timovi specijalizirani za neke od najpopularnijih igara, poput Fortnite, League of Legends, Stumble guys, PUBG, Warzone 2, Apex, Call of Duty, CS:GO, Valorant, FIFA 23, Rocket League , Apex... A treći, najveći i tehnološki najsuperiorniji stage organizatori su osmislili za zabavne sadržaje uz sudjelovanje poznatih influencera i koncertne večeri tijekom kojih će nastupiti Z++ i Hiljson Mendela. 

Dolaze brojna slavna influencerska imena

Dolazak u Osijek potvrdili su poznati gaming influenceri, youtuberi i streameri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Makedonije, Mađarske i Crne Gore - čija zajednička publika broji 10M+ pratitelja. Među njima su Barbi Afrika, Marko Kofs, Bloodmaster, Vicostein, Yasserstein, Vuk&Aleksandra…

Spektakl za generacije Z i Alpha

Značaj događaja odmah su prepoznali sponzori posebno fokusirani na zajednice i interese pripadnika Z i Alpha generacije. Coca-cola je službeno osvježavajuće piće, Keks Pay organizira punktove za bezgotovinsko plaćanje, Telemach podupire sva tehnološka rješenja u Gradskom vrtu, a Hell podržava koncentraciju i fokus na igru. 

Organizator prve gamerske konvencije u Osijeku je ReRoot Gaming, gamerska ekspozitura osječke marketinške agencije ReRoot koja brine o liku i djelu Joea Wandera. Više informacija na Instagramu!

Tvoja reakcija?