Prvi 564 pregleda 09. srpnja 2022.

U 'Pidžama talks' podcastu gostuje hit domaći influencer

Sara Gomez Dubois

Kod JoomBoosovke Saamo Petre u njezinom podcastu u pidžamama ovoga puta gost je domaći influencer i fotograf, Pave Elez. Evo što joj je sve otkrio i kakve je izazove morao proći u novoj epizodi 'Pidžama talksa'

Pave, koji se proslavio na Instagramu i TikToku, nije samo influencer, već i talentirani fotograf koji fotka mnoge domaće zvijezde i s njima odrađuje razne uspješne kampanje. A Petri je ovoga puta ispričao kako je počela njegova priča s fotografiranjem, koje je, pak, njegova najveća ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Sve je krenulo od fotografije. Prvo sam otvorila svoju stranicu na Instagramu koja se zvala 'PE Foto'. Objavljivao sam slike Splita, Dioklecijanove palače, Katedrale sv. Duje... Onda sam otkrio YouTube pa sam krenuo snimati videa i na toj platformi. Prijavio sam se i na JoomBoos Videostar i tako se to sve razvilo u ovo što sam sad", objasnio je Pave. 

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Sada je, priznaje, YouTube malo zapostavio, jer se koncentrirao na videografiju i fotografiju, a nakon što je ispričao čime se sve trenutno bavi, prisjetio se svoje prijave na Videostar.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

"Imam osjećaj kao da je to bilo u nekom prošlom životu, a zapravo je bilo prije 4-5 godina. Videostar će mi zauvijek ostati u predivnom sjećanju, jer, osim što iz njega vučem divna prijateljstva, mislim da mi je karijera krenula uzlaznom putanjom", ispričao je.

Što je još otkrio Petri, o kojim su sve temama razgovarali i kakav su izazov odigrali na kraju epizode, pogledajte u 'Pidžama Talksu' samo na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Pogledajte treću epizodu Pidžama Talksa na 24sata Oriđiđi Videoteci!

Tvoja reakcija?