Prvi The Outsiders 313 pregleda 17. lipnja 2022.

U prvoj epizodu Outsidera pojavljuje se i Juraj Šebalj!

pixsell/joomboos

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda prve bilingvalne teen serije u regiji, The Outsiders. U njoj, osim glumaca i influencera, imamo još jedno poznato lice. Juraj Šebalj pojavljuje se u zanimljivoj ulozi

"Bok, ja sam Jura, dobrodošao u Zagreb", pozdravlja Šebalj negdje odmah na početku epizode glavnog lika, Noahu, koji je taman iz Londona sletio u naš glavni grad, gdje ga čeka nova avantura života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Juraj Šebalj naš je najpoznatiji rally vozač i jedan od najvećih zaljubljenika i poznavatelja automobila u regiji. A u novoj JoomBoosovoj hit seriji glumi privatnog vozača kojeg je Noah upoznao na aerodromu i koji ga vozi u njegov novi zagrebački stan, gdje ga mama već čeka.

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

U prvoj epizodu The Outsidersa saznajemo tko je Noah, ali i ostali likovi, Nina, Elena, Vito, Patrik i Andrija. Priču priča upravo Noah iz svoje perspektive. On se zbog maminog posla morao iz Londona preseliti u Zagreb, a iako je već navikao na konstantna preseljenja, ipak nije baš oduševljen što će opet morati krenuti ispočetka. Upoznavanje novog društva, nove okoline, borba s negativcima i problemima tipičnima za sve tinejdžere... 

 | Autor: pixsell/joomboos pixsell/joomboos

Sve to čeka mladog Noahu, kojeg je utjelovio talentirani londonski glumac i tiktoker, Josh Thorley. Ostalu ekipu glume mladi, talentirani glumci iz svih dijelova hrvatske, pa je tako, osim hrvatskog i engleskog jezika, fokus u seriji i na slangovima i narječjima koja se savršeno stapaju u jednu dramaturšku cjelinu. A o ovoj se seriji, koju neki već uspoređuju i s Netflixovim uspješnicama, priča ne samo u Hrvatskoj, već i izvan naših granica. Što je i bio jedan od ciljeva.

"S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana", objasnio je Bruno Mustić, jedan od autora serije. Suradnja s JoomBoosom se, kaže, dogodila skroz prirodno. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JOSHOM:

"Ta je 'simbioza' bila toliko prirodna da sam siguran kako će milijuni JoomBoosovih pratitelja prepoznati potencijal i zaljubiti se u naše likove i našu priču", dodaje Mustić. 

Prvu epizodu već sad možete pogledati na JoomBoos YouTubeu i svim ostalim platformama, a nove epizode pratite svakog četvrtka u 12:00 sati na JoomBoosu. Upoznajte dosad nepoznata lica, ali i ona koja već dobro znate, gledajte Juraja Šebalja, Mirtu Miler poznatiju kao Mimiermakeup i još mnoge druge slavne face iz Hrvatske o kojima se priča posvuda o svijetu. Baš kao što će se pričati i o ovoj seriji!

Tvoja reakcija?