Prvi 6008 pregleda 22. prosinca 2017.

U ruskom gradiću nitko ne želi psa medu

Polina Kefer, Nom Dosh/VK.com
Kakva priča: U ruskom gradiću nitko ne želi psa medvjeda Kakva priča: U ruskom gradiću nitko ne želi psa medvjeda Kakva priča: U ruskom gradiću nitko ne želi psa medvjeda

Fotografije psa proširile su se društvenim mrežama, ali više ne vjeruje ljudima pa ga se teško udomljuje.

U ruskom gradiću Čeljabinsku pronašli su Medvebaka, psa medvjeda čija glava nalikuje na onu medvjeda, a tijelo na ono velikog psa. Fotografije psa proširile su se društvenim mrežama, a psa je spasilo utočište za životinje Nash Dom. Njihova volonterka Polina Kefer kaže da je pas vjerojatno mješavina između pasmine Chow chow i neke pasmine duge njuške.

 | Autor: Polina Kefer, Nom Dosh/VK.com Polina Kefer, Nom Dosh/VK.com

U Čeljabinsku ovi psi prodaju se kao da su čistokrvni, a vlasnici ih često napuštaju kad psi jednom porastu. Polina kaže da ih zbog izgleda ostavljaju poput igračaka. Medvebaka zato više ne vjeruje ljudima, a novi udomitelji nakon par mjeseci vratili su je u utočište jer se pas nije mogao prilagoditi. Upravo zbog svog izgleda pas se nije mogao prilagoiti za što su krivi neodgovorni uzgajivači koji zbog profita i radoznalosti križaju takve nespojive pasmine.

Iako je puno ljudi zainteresirano za priču, donacije hrane, cjepiva i sl. nisu bile česte. Utočiše zato želi osvijestiti korisnike društvenih mreža da se ne boje ove pasmine te da "pse medvjede" ne napuštaju kada jednom narastu.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Klikni reakciju i reci nam što Ti misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj! ;)

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Zbilja Sara? Nisam znala da maltretiras zivotinje... 🤬
  • Hrgica

    Ajm from rusia end aj udomiti dis medo