Prvi 3688 pregleda 05. listopada 2019.

Justin ima novu pjesmu: Spot s Hailey je jako čudan

Dan And Shay/Instagram

Čim je video izašao, stručnjaci su se uhvatili posla i analizirali govor tijela supružnika Bieber. Primijetili su nekoliko zanimljivih stvari koje moraš pročitati.

Samo nekoliko dana nakon vjenčanja Hailey Baldwin i Justina Biebera, pjevač je objavio novu pjesmu '10.000 hours'. Napravio ju je u suradnji s Danom i Shayem, a ona govori o želji za upoznavanjem osobe koju voliš, iako ti za to treba 10.000 sati. Slatko, zar ne?

Video pogledajte ovdje:

Govor tijela

 | Autor: Dan And Shay/Instagram Dan And Shay/Instagram

U spotu pjesme s pjevačima glume i njihove partnerice, pa je tako je jednu od uloga dobila i Hailey Baldwin, javlja Elite Daily. Nakon što su pogledali spot, stručnjaci su analizirali govor tijela gospodina i gospođe Bieber. Evo što su otkrili!

1. Neugodno je 

 | Autor: Dan And Shay/Instagram Dan And Shay/Instagram

Govor tijela Hailey i Justina inače je sasvim drugačiji. paparazzi su ih 'uhvatili' nekoliko puta kad su izgledali sasvim normalno, ali u spotu izgledaju jako izrežirano. Također, Justin je u videu jako pažljiv prema Hailey, što u javnosti baš i ne pokazuje. Najneobičniji dio je kad joj ljubi ruku. Stručnjakinja za govor tijela, dr. Lillian Glass, rekla je kako se inače ljubi vrh ruke, a ne prsti.

2. Previše poziraju

 | Autor: Dan And Shay/Instagram Dan And Shay/Instagram

Na prvi pogled ova fotografija izgleda sasvim normalno. Zaljubljeni mladi par, koji uživa u romantičnim trenutcima. No, zapravo izgleda jako izrežirano. Justin lijevu ruku drži kao da je nervozan, inače bi je vjerojatno opustio. Hailey pogled u daljinu je jako neobičan. Inače se zaljubljeni parovi gledaju u oči, a ovako fotka izgleda kao da poziraju.

3. Ne izgledaju sinkronizirano

 | Autor: Dan And Shay/Instagram Dan And Shay/Instagram

Parovi u vezi s vremenom razviju slične pokrete i odgovore. Govori tijela im se nadopunjuju. Hailey se smije, a Justin je ljubi. U normalnijoj situaciji, pjevač bi joj se osmjehnuo jer bi ga partneričin smijeh naveo da se i on nasmije. 

4. Hailey je nedostupna

 | Autor: Dan And Shay/Instagram Dan And Shay/Instagram

Pogledajte kako sjede djevojke Shaya i Dana, a kako Hailey. Abby i Hannah izgledaju opuštenije i toplije. Hailey je prekrižila noge i time ostavila dojam nedostupne i zatvorene osobe.

Par je takav vjerojatno samo pred kamerama jer kad ih se 'slučajno' fotka, izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?