Prvi 404 pregleda 01. listopada 2022.

U Srbiji zaživio novi projekt. Sada svi prate RoosVaaj!

Najzabavniji članke i najcool kvizove od sada, osim na JoomBoosu, od sada možete čitati i rješavati i na prostorima Srbije pod sličnim i jednako šarolikim nazivom - RoosVaaj

JoomBoosova ekipa mora vam se pohvaliti jednim ogromnim projektom kojeg smo, nakon puno uloženog rada, truda i vremena, napokon uspjeli ostvariti - stigao nam je RoosVaaj, novi web sa sadržajem nalik JoomBoosovom koji je u potpunosti prilagođen području Srbije. 

 | Autor:

Za početak, na RoosVaaj webu možete pronaći aktualne vijesti o srpskim celebrityjima, zabavne članke o horoskopu, urnebesnim situacijama koje su se događale nekim random ljudima u svijetu, brze i jednostavne recepte te druge teme koje će vas sigurno zanimati.

 | Autor:

Uz zanimljive članke, tu su i prepoznatljivi cool, edukativni kvizovi koji će svakodnevno testirati vaše znanje o raznim temama kao što su glazba, film, zemljopis, matematika, hrana, piće...

 | Autor:

No, RoosVaaj neće stati samo na tome, uskoro možete očekivati i najzabavniji sadržaj u koji će biti uključeni i najpopularniji TikTokeri iz Srbije i regije, ali o tome ćete sve saznati na vrijeme.

Stoga, čekirajte RoosVaaj web, pročitajte i riješite sve što se pročitati i riješiti može jer će, iz dana u dan, najoriginalniji sadržaj samo pristizati i od RoosVaaj ekipe možete očekivati samo velike stvari. 

Stay tuned!

Tvoja reakcija?