Prvi 499 pregleda 28. travnja 2019.

U srijedu cijeli JoomBoos 'seli' na Bundek, ovo te očekuje!

Matija Habljak/PIXSELL

Spremni za upoznavanje najdražih youtubera, ali i još mnogo toga?

U tijeku je Chill&Grill manifestacija na Bundeku koja je ove godine sve oduševila svojom ponudom u kojoj možeš uživati sve do petka. No, ovogodišnji Chill&Grill posebno je dobar i zato što je JoomBoos na Bundeku pronašao kutak za sebe, a taj kutak će u srijedu biti krcat svim tvojim najdražim JoomBoos licima.

 | Autor: Robert Anic/PIXSELL Robert Anic/PIXSELL

Da, u srijedu ćeš osim finih JoomBoos burgera (nije jer su naši, nego su stvarno mljaci), moći upoznati sve JoomBoosovce zato što su svi potvrdili svoj dolazak, ali pazi ovo! Po prvi puta, moći ćeš upoznati i sve likove iz serije 'Savršeni spoj'. Koliko je to genijalno? 

 | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Matija Habljak/PIXSELL

Ako već imaš The Sikrtovu ili Petrinu knjigu, obavezno ih ponesi jer će se oni rado potpisati, a ako nemaš - ne brini. Ne zaboravi kako na licu mjesta možeš kupiti njihove knjige, novi Videostar magazin u kojem te čeka puno iznenađenja, ali i super cool JoomBoos majice koje su definitivno 'must have' ovog proljeća kao i bilježnicu u koju možeš odmah zapisati sve o super danu koji te čeka i zauvijek imati uspomenu na njega!

 | Autor:

Mi jedva čekamo i jako smo uzbuđeni! A ti?

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme, ajme, ajmeeeeeeeee :DDDD