Prvi 594 pregleda 07. ožujka 2020.

U srijedu stiže brutalan JoomBoos proljetni hit!

neo visuals/canva

Finalist popularnog glazbenog showa The Voice, Dino Petrić, u srijedu izbacuje svoju novu hit pjesmu na JoomBoos YouTube kanalu i šuška se da će to biti ogroman proljetni hit!

Ako još niste, pripremite se - jer u srijedu u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi veliki proljetni hit mladog i prezgodnog glazbenika, Dine Petrića. Dino na JoomBoosu izbacuje pjesmu 'Vino i noć', a u spotu za njegov novi glazbeni hit pojavljuje se i svima vama već jako dobro poznato lice; Sara Spinčić iz serije 'Savršen spoj'.

POGLEDAJTE ISJEČAK:

Premijera novog glazbenog hita, kojim Dino okreće potpuno novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri, izlazi točno u podne, a osim novog glazbenog izričaja, Dino je potpuno promijenio i imidž od svojih glazbenih početaka.

Dine se vjerojatno sjećate iz The Voicea

Dine se vjerojatno sjećate iz popularnog glazbenog showa, The Voice, gdje je došao do polufinala u timu Tonyja Cetinskog. Tada smo ga prvi puta upoznali, a u srijedu ćemo upoznati njegovu još veseliju, još razigraniju i još zabavniju stranu!

POGLEDAJTE NJEGOVU OBRADU OLIVEROVE PJESME KOJU JE SNIMIO ZA 24SATA:

Pripremite se na novi proljetni hit 'Vino i noć' koji možete premijerno poslušati i pogledati u srijedu u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu i na CMC-u!

KAD SI VEĆ TU, POSLUŠAJ HIT 'SAMA' JOOMBOOSOVKE XNIKS2X:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?