Prvi 195 pregleda 08. lipnja 2020.

U svibnju su 'rasturili' JoomBoos glazbeni hitovi!

pixsell/joomboos

U svibnju su najgledaniji i najslušaniji videi na JoomBoos YouTube kanalu bile JoomBoos pjesme s više od 1,6 milijuna pregleda samo u drugoj polovici mjeseca, pokazuju podaci YouTube Analyticsa.

Da JoomBoos hitovi rasturaju dokazuje i brojka od ogromnih 1,6 milijuna pregleda samo u drugoj polovici svibnja, prema podacima YouTube Analyticsa. Prvih pet mjesta po gledanosti na JoomBoos kanalu u svibnju su tako zauzele pjesme:

  1. BQL - Na frišno (dosad skupila više od 600 tisuća pregleda)
  2. Ash ft. Choda - Gas gas (dosad skupila gotovo 400 tisuća pregleda)
  3. JoomBoos i Baka Prase - Generacija Z (dosad skupila više od 5,5 milijuna pregleda!)
  4. Nika Zorjan - Korona ciao (dosad skupila više od 350 tisuća pregleda)
  5. xniks2x - Sama (dosad skupila gotovo 2 milijuna pregleda!)

Ovih pet glazbenih hitova dosad je skupilo gotovo 8 milijuna pregleda, a JoomBoos kanalu donijelo je i najviše novih subscribera u svibnju. 

Samo pjesme 'Na frišno', 'Gas gas' i 'Generacija Z', koja je inače naslovna pjesma JoomBoosove serije 'Savršen spoj', u drugoj polovici svibnja donijele su JoomBoosu gotovo dvije tisuće subscribera, kao i nekoliko desetaka tisuća lajkova. Kanal trenutno sve brže i brže stiže ka brojci od 800 tisuća pretplatnika.

Novi JoomBoos hitovi i sadržaji koji dolaze!

 

Publika obožava JoomBoos glazbene hitove, a JoomBoos im, ponekad čak i nekoliko puta mjesečno, pripremi novu glazbenu poslasticu. Kako smo sve bliže srpnju i početku prikazivanja nove JoomBoos serije, 'Teini dnevnici', sasvim je jasno da to znači i novi glazbeni hit.

Naslovnu pjesmu nove serije otpjevat će popularna regionalna youtuberica i pjevačica, Anna Lazarević, čiju pjesmu 'Tu' će JoomBoos publika uskoro moći poslušati na JoomBoosu. Tu je i novi atraktivan spot u produkciji JoomBoosa, sniman na zanimljivim lokacijama u Beogradu, a u spotu se miješaju i kadrovi dugo očekivane teen serije koja će biti hit ljeta 2020. 

Teaser trailer za Anninu pjesmu iz serije, kao i trailer 'Teinih dnevnika', stižu još brže! Kao i još mnogi drugi glazbeni, zabavni i ostali video sadržaji koji svaki dan za ekrane mobitela i laptopa drže prikovanima u prosjeku 800 tisuća gledatelja, kažu podaci YouTube Analyticsa.

Treća sezona Prank'da, Prank Wars, novi glazbeni show Orbita i JoomBoosa 'Vrijeme da zablistaš', novi glazbeni strani i domaći hitovi, serija 'Teini dnevnici' i još mnogo, mnogo, mnoooogo toga... Ostanite s nama i zabavite se ovog ljeta kao nikad prije!

Tvoja reakcija?