Prvi 1500 pregleda 21. veljače 2019.

U WC-u pronašao zmiju dugu 1,2 metra!

ILUSTRACIJA/ instagram

Dnevna doza bizarluka je tu; iskopali smo par prečudnih vijesti koje danas moraš pročitati

Ako su ti vijesti o prekidu Tristana i Khloe i priča o bivšoj pornoglumici koja se bacila u politiku predosadne, evo nekoliko bizarnih priča iz svijeta koje bi te danas mogle zainteresirati. Malo o zmijama, malo o higijeni, iskopali smo svašta. Baci oko na dnevnu dozu bizarluka.

Zmija u WC školjci

 | Autor: Pixabay Pixabay

Jedan je tip u Essexu u WC školjci pronašao 1,2 metra dugu zmiju, a kad ju je ugledao automatski se uspaničio i otrčao na gornji kat kuće, koja je trenutno u renovaciji. Njegova partnerica je za Sky News izjavila da je s njim sve u redu, s obzirom da zmija nije otrovna, ali je bilo dovoljno bizarno to što je prilično duga i ne baš preprivlačnog izgleda... Ne znaju kako se zmija našla u njihovoj kući, a kad su je izvukli, vidjeli su da je malo promijenila boju zbog kemijskih sredstava iz WC-a. Prebačena je kod veterinara, gdje se sad brinu o njoj, a par joj je nakon svega dao ime Kevin, kako bi je se zauvijek sjećali. 

Tip koji nije oprao ruke 10 godina

Voditelj Fox Newsa, Pete Hegseth, u jednom je liveu priznao kako nije oprao ruke doslovno desetak godina zato što, tvrdi, "klice i mikrobi ne postoje i nisu stvarni", piše Sky News. Svjetska zdravstvena organizacija nedavno je izbacila pravilnik o održavanju higijene na poslu, koji uključuje i redovito pranje ruku, no čini se kako Petea to baš previše i ne zanima. On tvrdi da se njemu zdravlje čak i popravilo otkako ne pere ruke, no stručnjaci se baš i ne slažu s njegovim stavom i ne smatraju ga pravilnim i točnim. Stoga, ne pokušavajte ovo kod kuće!

Rasprava oko ručnika

Na internetu se razvila čitava diskusija o tome koliko ručnika bi svatko od nas trebao imati u kući, a sve je pokrenuo fotograf Abdul Dremali, piše Mirror. Naime, on je sa svojom curom raspravljao o tome koliko bi ručnika svatko trebao imati doma i shvatili su da se ne slažu, pa su to pitanje pitali čitav internet. I naravno da je onda krenula rasprava. On je rekao da je idealan broj ručnika 10, pa su se drugi nadovezali i počeli pisati svoje pretpostavke - 10 do 15, dva, 24 - ovo su samo neki od odgovora, ali neki nisu najbolje shvatili poantu rasprave, koja im se čini totalno besmislenom, pa su im jednostavno napisali:

"Možda biste vi svi zajedno trebali malo češće izlaziti iz kuće..." 

A što ti misliš? Koji je pravi broj? Haha...

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaaaaa odvratnoooo