Prvi 668 pregleda 30. srpnja 2017.

Uči na pogreškama: Taylor skriva vezu sa novim dečkom

Taylor Swift

Nije se pojavila na nastupu najboljeg prijatelja Eda Sheerana na festivalu u Glastonburyju, nije objavile over the top fotke za američki Dan nezavisnosti na Instagramu, ma zapravo Taylor Swift gotovo da i nema jer ništa ni ne objavljuje na Instagramu.


Taylor Swift (27) očito uči na greškama pa je društvene mreže stavila 'on hold'. Nakon medijske, internetske i sprdnje fanova na račun bivše veze s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom i prejavnog prekida, Taylor novu vezu čuva od očiju javnosti.

Navodno je s novim dečkom, britanskim glumcem Joeom Alwynom (26), nekoliko mjeseci, a do sada su ih mediji mogli samo fotkati zamotane u hoodice i šalove.

Taylor je novog dečka prošli vikend upoznala sa Blake Lively i Ryanom Reynoldsom kod kojih su na Rhode Islandu proveli dva dana, piše E!

Jesu li išli na plažu, spuštali se niz tobogan i fotkali se u matching odjeći, nećemo znati jer nitko od prisutnih ništa nije objavio na društvenim mrežama za razliku od lani kad je Taylor za prošli američki Dan nezavisnosti zasula Instagram fotkama, ali sa drugim dečkom.
- Taylor se jako trudi sakriti ovu vezu i planira to raditi dok god može. Sretna je iako se čini da se skriva - kazao je izvor blizak pjevačici.

Naravno da od kad se šuška da je u sretnoj vezi, tračevi od ozbiljnosti veze ne prestaju. Taylor je navodno nekoliko mjeseci provela u Londonu u istom kvartu u kojem žive i Alwynovi roditelji, a trenutno je par u New Yorku. Par bi navodno uskoro trebao početi živjeti zajedno.

Mediji nagađaju da su u vezi još od lani u studenom jer se Taylor tada pojavila na prikazivanju Joeovog filma Billy Lynn's Long Halftime Walk sa majkom. 

 


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)              
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?