Prvi 5 pregleda 06. siječnja 2015.

Udala se miljenica Hollywooda, Cameron Diaz!

Cameron Diaz
Cool redakcija

Ne možemo biti sretniji što smo naš zajednički život započeli okruženi najbližim prijateljima i obitelji, rekao je par u priopćenju. Na vjenčanju je bilo stotinjak gostiju

Holivudska glumica i glazbenik upoznali su se u svibnju prošle godine, a vjenčali su se u ponedjeljak 5.siječnja, u glumičinoj vili na Beverly Hillsu. Cameron Diaz (42) i Benji Madden (35), upoznali su se u svibnju prošle godine, a u prosincu se nagađalo da su se zaručili. 

- Ne možemo biti sretniji što smo naš zajednički život započeli okruženi najbližim prijateljima i obitelji - rekao je par u priopćenju. 

Među gostima na vjenčanju su bile glumice Reese Witherspoon, Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow. 

Veliki bijeli šator u ponedjeljak ujutro bio je podignut u dvorištu vile, a oko stotinjak gostiju čuvali su tjelohranitelji. 

- Cameron već dugo nije bila ovako sretna. Napokon je pronašla nekoga tko zna da mora biti sretan što je ima. Benji će za nju sve učiniti. Ludo se zaljubila - otkrio je izvor. 

Cameron iza sebe ima veze s  Jaredom Letom, Mattom Dillonom i Justinom Timberlakeom, dok se Benjija prethodno povezivalo s Paris Hilton, Sophie Monk, Holly Madison i Elizom Dolittle.

I glumici i glazbeniku ovo je prvi brak.

Tvoja reakcija?